Ciilem Merhaba bayanlar Philips avent buharlı pişirici kullanıyordım temizliği için sirke ile çalıştırdım ama şuan su haznesine sirke yapıştı ve yanık oluştu başına gelen var mı ne yaptıysam geçmedi 😔😔😔😔
Semaertug Ciilem 60 cc suya 30 cc su koyup mu çalıştırdın yani ben öyle yapıyorum da hiç sıkıntı olmadı daha 🙄
Cekuli Ciilem ben almadan önce yorum araştırırken şikayet var da bu tarz bir sorun gördüm sirke beyaz sirke olmalıymış ve yukarıdaki hanımefendinin dediği gibi ölçüde yapılmalıymış sorun yaşayan kişi elma sirkesi kullanmış bir dahada kokuyu çıkaramamış🤔
benanprenses Semaertug merhaba bende aventin buharlı pişiricisini bugün aldım da kullanma klavuzunda 150 ml suya 50 ml beyaz sirke yazıyor. Bu şekilde yaptınız mı hiç? Tam olarak ne kadar su ne kadar beyaz sirke koyup temizlediniz?
Semaertug Ciilem 5 6 dakika buharlı pişirici konumunda çalıştırıp kapatıyorum hiç kalmadı daha koku servise falan götürseniz belki bi çözümü vardır
Semaertug benanprenses o kadarda yapıyorum 150 su 50 sirke içine koyup buharda pişirme konumuna getirip 5 6 dakika çalıştırıyorum sonra kapatıp o su haznesini suyla bi kaç kere duruluyorum
Semaertug benanprenses aslında doğrusu 150 ml su 50 ml beyaz sirke ben sterilizatörle karıştırdım su sirke miktarını 😂