SedatDeryaGlm Merhaba anneler bebe telsizi çok uygun fiyata olan versa verebilir misiniz ? Odalar birbirine yakın olduğu için aslında pekte lazım değil ama uygun olursa fiyatı almayı düşünüyoruz araştırdım bazı yerlerde çok pahalı benim bebeğim ağlamıyor geceleri mırıldanıyor öyle anca emziriyorım yazık eşim birlikte yattığımız için odada oda salonda yatıyor satmak isteyen elinde fazla olan varsa yazabilir mi ? Yer Eskişehir 😇🙏 İletişim Milad.0812@icloud.com
SedatDeryaGlm Reckless hadi ya bi bakiyim ben böyle lüks biley istemiyorum sadece ses iletsin yeter ama arıyorum 2. Elde olur farketmez diye yazdım buraya en ucuzu 50 tl sanırım ben oraya bi bakayım canım saol ☺️🙏
TZA SedatDeryaGlm sarjı yarım saat dayanmıyor garantiye vericem ama genel bi sorunmuş yine aynısı olacak
Serkanetin TZA aynen sizin yarım saat iyi dayanıyomuş biz sürekli şarj aletiyle geziyoruz geçtiğimiz odalarda okadar saçma bi telsiz ki görüntülü ama bebeği görmek için gözlük falan kullanmak gerek kalite sıfır..
HilalAnl SedatDeryaGlm 100mt kadar çekim yapıyor memnunum canım zaten sadece cocugu gece yatırdıım zaman acıyorum onu yanındanyokken idare ediyo beni