Annekizz https://imgyukle.com/i/knWesb Ya bebeğinin saçı böyle olan varmı 8.5 aylık aylardır ne yaptıysam yatıramadım kazıdım belki çıkınca yatar diye yine yok varmı böyle doğal yollarla bakım belki yatar güzel bişey olur 😁
sadeturkvatandasi Annekizz uzattınız mı hiç? Uzayınca saç kendi ağırlığıyla mecbur yer çekimine yenik düşecek ve inecek🤣 maşallah kuzuya bu arada🤍
Annekizz mom726272 Teşekkür ederiz ama saçlarımız yatmıyorr banyoda bile su döküyorum geri kalkıyo 🙄😂
Annekizz sadeturkvatandasi Uzundu evet ve yine diken dikendi bende kazıdım belki yatık uzar diye ama yok aksi diyolar 😂
Zeynep11 Annekizz benim kızımın da böyleydi hep çok sinirli Olcak bu diyorlardı. Cidden de çok sinirli 🤦♀️
lalbg Annekizz kuzenimin kızının böyleydi 2 yaşından sonra düzeldi:) benim kızım da kel😂 hala çok az saçı var🙈 babama çekmiş😂
Demetslt Annekizz adaginiz varmıydı sizin yada başkasının dogunca söyle yapcam boyle yapcam dediniz mi o yüzden de dik duruyor olabilir 😂
Hirab Erkek kardeşimin dik ti derlerdi çok inat olacak 😅😅💞 ama uzatsam iner cnm kısa diye öyle olmuş 😅😅 maşallah Allah bağışlasın 💞