Yenidennn mugeoz bence yaptırın derim. Ben 9 aylıkken yaptırmıştım geç kalmışım oğlum çok zorlanmıştı. Ama 2 aylık bebek daha o kadar çok hissetmez. Ben hemen yatıracaktım ama bebeğim erken doğduğu için bekledim kıyamadım ama şimdi ki aklım olsa 2 3 4 aylıkken yaptirirdim.
OzlemBelis mugeoz Bir oğlum yok, sünnet tecrübem hiç yok. Ancak yerinizde olsam daha fazla beklemeden yaptırırdım. Belirli bir aydan sonra genel anestezi veriliyor diye biliyorum. Bence en mantıklısı yenidoğan sünneti.
NursenaT mugeoz bence 2 3 aylıkken ideal bende 7 buçuk aylıkken yaptırmıştım etrafın biraz daha farkında olduğu için çok huysuzlanmıştı ama iyileşme sürecinde sıkıntı yaşamadık
cagankusunannesiii mugeoz 2,5 aylıkken oldu oğlum hemen iyileşti geç kalmayın derim biraz büyüyünce lokal anestezi olmuyo uyanıyo bebekler diye
Elif1010 mugeoz 1.5 aylık yaptırdım sabah bezinde dikişler vardı sadece 1 saat ağladı sünnetten sonra 1 hafta sonra doktora foto attık ve tamamen iyileşti yaptırın arkadaşım 1 yaşı bekledi ve çok pişman oldu
Yasemin38 mugeoz hiç korkma canım küçükkken dahada çabuk iyileşiyor çok fazla acı hissini falan bilmeden yaptır bencede. 3.5 aylıkken yaptırdım ben. Belki 1 gün bir sıkıntısını çekersin okadar ama yaşı büyük olursa çok sıkıntı oluyor en çokta psikoljik olarak çocuk için
Bebegimm1 mugeoz 2ay 5 gunlukken yaptirmistik eve geldigimizde sunnet olmamis gibiydi hemen yaptirin buyudugunde hareketlendigi icin zor oluyr
1ana1bebe mugeoz 19 günlükken yaotirdin enfeksiyon kalmamasına özen gösterdim dikişli yaptırdım bu arada gemayet memnunum