Ygtakn Kızlar oğlum 3 gündür hasta ateşi 38 39 hatta 39,5 oluyor 3 gündür acildeyiz dişi yüzünden ateşleniyor bildiğiniz kolay diş çıkaran yöntem var mı
elmalikurabiye Ygtakn dis atesi 37.5 gecmez yalniz. bu disten degil ki. acildeki doktorlar soylemedi mi size hic?
Ygtakn duyguceyhan 7 bucuk aylıktı altan 2 dişi cıktı suan 10 ay 10 günlük üst damak komple şiş ve ama üsten 1 dişi patladı ucu gözüktü
Ygtakn Seden 2 gündür hastaneye götürdük çişine baktılar kulak baktılar bi sıkıntı cıkmadı fitil verdiler 🥺 pazartesine kadar gecmezse atesi 39,5 olursa getirim dediler
Seden Ygtakn benim basima geldi cunku bende diş sandım 3 gun idrar yolu çıktı siz yinede tedbiri elden birakmayin. Ben doktora diş dimi dedigimde diş atesi 38i cok gormez gorsede gecmez dedi çünkü.
Ygtakn Seden cok teşekkür ederm yarın kontrole götürcem tekrar biz dişten sandık ilk doktor idrar testi istedi kulağuna baktı hepsı temiz cıktı yarinde gene götürcem bugun ara ara ateslendı
Ygtakn Ahsenimveben ağzını suan hiç açmıyor sadrce emerken acıyor güldürnce baktım azılar hafif kabarık gibi tam göremedim ama ön kesici biri patlamış diger hepsi şiş durumda
Ygtakn elmalikurabiye hayr 3 gecedir acildeyiz idrar kulak bogaz baktılar temiz dişten dediler fitil verdiler calpol içmediği için ve pazartesşne kadar gecmezse atesi tekrar 39 olursa gelin dedi
Ahsenimveben Ygtakn bizimde öyle azı Lar damaklari şiş zar zor yiyiyor bazen güzel yiyiyo bazende yemiyo yaz vakitte çıkar insaAllah
Ygtakn Ahsenimveben inşallah canım valla bizimkinde hic yeme yok normalde öle güzel yerdi ki şimdi ağzına bir lokma dahi sürmüyor ilaç da içmiyor mecbur fitil verildi