esleminannesi2 Kızlar evde bi tane muhabbet kuşum var 10 Aylık kızım ona bayılıyor sürekli yanında oturmak istiyor tüyü boğazına kaçar diye çok korkuyorum sizce bir sorun olur mu
Kusannesi esleminannesi2 bence olmaz canım benim oglum hayvanlar içinde büyüdü şuandada köpeğimin poposuna yatmış hatta😂
Denizlina esleminannesi2 bizimki de kedimizin üzerine falan yatıyor 11 aylık :D bişey olacağını düşünmüyorum
esleminannesi2 TheBaby öyle mi bunu duymamıştım çok seviyor tüm hayvanları çok güzel bir şey bağışıklığını etkiliyorsa
TheBaby esleminannesi2 Oğlumda alerji vardı. Kedimizin olduğu dönem çocuğun hiçbir şeyi kalmadı. Taakii kedimizi ölene kadar. Ölünce tekrar hortladı resmen. Yani astım alerji gibi hastalıklarada çok iyi geliyor hayvanlar
Denizlina esleminannesi2 daha evimize geleli 2 hafta oldu kedimiz ama o kadar iyi anlaşıyorlar ki oyun oynuyorlar otur izle yani çok doğru karar vermişiz gerçekten
esleminannesi2 TheBaby öyle mi ay hiç duymadım bunu bir de halk arasında tüyler zarar veriyor çocuk olan evde hayvan olmamalı falan derler Şu an çok şaşırdım
TheBaby esleminannesi2 Öyle olsaydı yurt dışında her evde 4-5 hayvan olmazdı. Tüyler neden zarar versin. Aşıları düzenli yapılan hayvanlar ev hayvanları sonuçta.
Elif1010 esleminannesi2 Doktorumuxa ilk doğduğunda söylemiştim çok şanslı bir bebek demişti sadece çoğu hastalığa da yakalanmayacağını vucüdun zaten mikroba bağışıklık kazanacağını söylemişti çok şükür de öyle oluyor 🙏🥰
esleminannesi2 TheBaby doğru söylüyorsunuz kuşun bir aşısı da yoktu aslında kafama takılmıştı çok teşekkür ederim
esleminannesi2 Denizlina ne güzel yapmışsınız valla bende çok seviyorum hayvanları kızım da sevsin istiyorum