Minik_serce Kizim 5 ayina giriyor artik ama hala süt parasini yatirmadilar biz bas vurmustuk 3 aya yatirilir dedi ama hala birşey yok bizmi arıyoruz yoksa onlarmi bizi bilgilendiriyor
Bebegimm1 Minik_serce ptt ye gidip bakın onlar sizi aramıyor süt parası için kimin adına basvuru yapildiysa onun hesabina yatiyr
Seydag11 Minik_serce ptt ye gidip bakin isterseniz e devlette yatmadi görünüyodu pttye gidip parami almistim
Melteem38 Minik_serce hangi postaneye bağlıysanız numarasını alın netten arayın e devlette sürekli ödeme aşamasında olarak görünüyordu bebeğim 5 aylıkken bağlı olduğumuz postaneyi aradım sordum yatmış dediler gidip almıştım sizde öyle yapabilirsiniz 🤗
Bebegimm1 serenity_35 eşiniz veya sizin çalışan sigortalı olmanız gerekli ssk binasina gidip ordan sorun yardimci olurlar gecen sene 202tl almistim bu sene dogum yaptiysaniz ne kadardır bilmiyorum
Tombiginannesi Ben geçenlerde aldım PTT ye gönderiyorlar parayı kimliğinizi alıp oraya gidin çıkar orada. Veya e devlete girin şahıs ödemeleri yazın orada yazacaktır gönderilip gönderilmedigi
serenity_35 Minikinmomu çocuk parası diye var onu biliyorum ben 1. Çocuk 200 TL Çocuk 400 TL Çocuk 600 TL
serenity_35 Bebegimm1 78 günlük kızım var eşim sigortalı 2 inci çocuk benim yıllar önce yoktu böyle bisey süt parası vardı sadece başvurayim teşekkür ederim