minikmelegimmmm 69 gün önce doğum yaptım hala adet olmadım bazilari bir sene olmuyormuş belki erken ama hamileysem falan diye korkuyorum korunmamiza rağmen siz kaç ay sonra adet oldunuz acaba
lalbg minikmelegimmmm normalde süt ilk 6 ay korurmuş ama siz yine korunun çünkü kuzenim öyle tekrar hamile kaldı. Ben lohusalıktan sonra düzenli regl olmaya başladım ( ne doğurganmışım maşallah😂)
serenity_35 78 gün oldu dogum yaptim ben adet olmadim ilk oğlumda 9 ay adet görmedim ikinci oglum anne karnında vefat etti 2 inci ay adet gördüm emzirmedigim için şimdi kızım 78 günlük oldu ben hala adet gormedim
minikmelegimmmm serenity_35 Anladim cnm galiba biz geç olacağız ama insan korkuyor ne zaman olacak diye
lalbg minikmelegimmmm valla iyi ki oldum yoksa kafayı yerdim her ay😂 tabi düzensizlik var yani her ay oluyorum ama günü belli değil:) bir de kimi zaman az kimi zaman çok oluyorum. Artık 1 sene olacak doğum yapalı umarım düzelir. Darısı başınıza☺️🙏🏻
SAREyvz minikmelegimmmm yok hayır lohusa kanamam bitmişti adet döngüsü şeklinde geldi canım anladım zaten sonrasında düzenli oldum doktorumda adet olmuşsun dedi
Lina34 minikmelegimmmm evet ve bitti 2 hafta sonra tekrar oldum bitti diyince 3 hafta sonra oldum oyke böyle olduk iyikide oluyor ya hamilelik korkusu 🤣🤣
minikmelegimmmm Lina34 ya bende de ara sıra çok az lekelenme oldu lohusa kanaması sonrası ama adet miydi blmyrum cnm öyle günlerce süren bir şey olmadı inşallah olurum yaa ben de çok stres oluyorum