Mucizemsin21 Bugün tam 2 buçuk aylık olduk yatırınca kıyameti koparıyor çok ağlıyor susturamıyorum ayak kucakta gezdirirsem susuyor anca oturunca da ağlıyor 🥺
serenity_35 Mucizemsin21 aynı durumdayım bi tek benim kucağımda sakinleşiyor bu daha da kötü babasi bile yardımcı olamıyor perisanim yaklaşık 1 haftadir
BihterZiyagil Mucizemsin21 filesine yatırın, su dökün yavaş yavaş yeter, ters çevirmeniz şart değil. Eşiniz olunca daha detaylı duş aldırırsınız
serenity_35 Mucizemsin21 banyo filesi kullanın ben hep kendim yıkıyorum kızımı eşim yoğun çalışıyor tek bakıyorum bende kizima konuşunca sakinlestigini farkettim sizde dokunarak konuşmayı deneyin sakinlesiyorlar belki işe yarar kik bilir
Mucizemsin21 serenity_35 aynı ayda mı canım sizinkide bi yerini çimdikliyormuşum gibi yatırmaya yeltendimmi yırtınıyor kucağımda ayakta gezdirince susuyor sadece kucakta oturuncada susmuyor 🥺
Defnosums Mucizemsin21 benimko de duş esnası ve sonrası yaygarayi kopariyorfu ama mecbur yaptırıyosun
Mucizemsin21 BihterZiyagil canım üstünü tamamen soyduğum an anlıyor duş alcağını ve sakinleşmeden ağlıyor susmuyor asla suyu döktüğümde de öyle ben annemle filan yaptırırken bile panikliyorum tek başıma korkarım ki🥺
Mucizemsin21 serenity_35 aynısını yapıyorum elini tutarım sakinleştiririm ama yok kendi sesinden beni duymuyor ki😏
serenity_35 Mucizemsin21 78 gunluguz cnm bizde hatta çıldırır gibi ağlıyor emmiyor bile o derece sakinleşmiyor avutup emziriyorum hatta sol memeyi reddediyor ayakta şekilden şekile girerek emziriyorum perisanim
Defnosums Mucizemsin21 Sen anneson herssyi yaparsın bende öyle diyordum ikinci çocukla bebeği tek başıma yıkamaya başladım mecbur kalınca yapıyorsun canım öyle düşün 🤪 bende bı de iki tane var
BihterZiyagil Mucizemsin21 hmm anladım ben tamamen temizleyemem anlamında dediniz sandım. Kanguru ya da sling alabilirsiniz
serenity_35 Mucizemsin21 ayni durum bizde de var doğrudur 3 aylık olduklarında gecer inşallah çok zor hiç kolay degil