Dilaramina Kızlar renkliler için şöyle kalıcı ve güzel kokan bi sıvı deterjan arıyorum. Beyazlar için de toz deterjan ama kokusu kalsın istiyorum kuruduktan sonra ucup gidiyor kokuları. Yumuşatıcı öneriside alabilirim 🌸 size güvenip sipariş edicem simdi 😅
Deletedmom0099 Dilaramina yumoşun sıvısı aşırı iyi, pembesi özellikle acayip iyi kokuyor 👍🏻 yumuşatıcı da bingo manolya bahçesi, dolaptan cıkan kıyafetimin yumusatıcı koktugunu ilk defa bu deterjanda gördüm
VERA19 Dilaramina Renkli deterjanlarda sıvı persil kullanıyorum,kokusu güzel ama daha kalıcı daha güzeli de vardır belki bilemedim.Fakat yumuşatıcı konusunda ABC markasında kararlıyım çok kalıcı kesinlikle😌
Wolverine Dilaramina Perwoll mor ambalaj çiçek cazibesi Woolite kırmızı ambalaj olanı bu ikisinden asla şaşmam deterjan olarak. Yumuşatıcı da yumoş kullanıyorum✓
Marla91 Ne kadar katıyorsunuz yumuşatıcıyı benim kıyafetlerim hiç güzel kokmuyor. Neredeyse dolduruyorum. Milletin uzaktan duyuluyor kokusu. Yıkama derecesi de mi etkili çözemedim.
Dilaramina Wolverine perwol mor olanı kullanıyodum simdiye kadar cok seviyodum ama bi sıkıldım sanki farklılık olsun dedim
Paradiseeeee Dilaramina Peros tavsiye ederim sıvı mavi renk olan efsane kokuyor tozu olan da efsane kokuyor yumuşatıcı da viking kullanıyorum konstante olan kalıcı haftalarca kakıyor hatta yazlıkları yıkayıp kaldırıyorum b daha kş açmama yazın koku hala kalıyor o kader kalıcı
Nezzz_ Dilaramina Bingo keratin mor kutulu sıvı alıcaksanız kesınlıkle öneririm vernelli gibi kokuyor markette 12 lıraya düştü geçen normalde 23 lıra 🌸toz kullanıyorsanız persil gülün büyüsü tavsiye ederim yumusatıcı olarak yumos hanımeli sarı kutulu veya vernel nergıs lavanta ikisi vazgeçilmezim 🥰🥰