Eylulaydin Kızlar başına gelen oldumu sormak istedim kızımın vajinasi yapışmış az önce gördüm acile götürmek istemedim ama yarına randevu aldım dr dan korkuyorum başına gelen varsa bilgi verebilirmi nasıl açıyorlar yapisikligi
Aybuke_ Eylulaydin canm bizde haff yapsıklık vardı doktor eliyle bastrarak açti ege rcok yapısılık olsaydı aletle açıcaktm dedi
Deletedmom277 Eylulaydin öncelikle çocuk doktorundan değil. Çocuk cerrahi doktoruna randevu almanızı öneririm. Bir krem verecektir. 10 gün sürmenizi isteyecek eğer geçmezse ufak bi müdahale ile açacaktır. kızımda da oldu. Doktor açtı daha tekrarlamadı. Islak mendil kullanmayın. Altını suyla yıkayın. Pişik kremi sürmeyin dert etmeyin. Bunlar normal şeyler
nurayuzun Eylulaydin Eylulaydin korkma canm o cok basit bişi ya hiç bişi yapılmasa 1 yaşına kadar açılıyor zaten cok kapalıysa doktor acıyor aletle hemde 2 sn sğrmuyor
Rabisss Eylulaydin benim kızımda da var ama çok küçük doktor elinle açabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim açıkcası. Önemli bi şey değilmiş büyümediği sürece. Islak mendil ve yoğun pişik kremleri yasak.
Aybuke_ Eylulaydin kıyamam bende boyle panık olmustum benm kızm cok agladı acarken batikonlafı filan doktor hastaneden arabaya kadar memeyi tutana kadar catladı cok canı yandı bi anne için cok xor eliyle bastryo çnkü için gidiyo allah yardmcn olan canm ama o an tek acıyo ondan sonra bi acı yok sürekli evde kontrl et tekrar kapanablyoms
nurayuzun Eylulaydin 1 saniyelik bir operasyon o ne sen ne bebeğin anlamazsınız bile merak etme instagramda ali Fuat serpen bunun için bi video yayınlamıştı bak istersen
Rabisss Eylulaydin sebep oluyo mu olmuyo mu onu bilmiyorum da sanırım mevcut yapışıklığı artırma ihtimalinden dolayı kullanmayın dedi doktor.
Elifcan Eylulaydin canım instagramda uzm dr Alifuat serpen var çok güzel bir videosu bu konuyla ilgili açtırmayın erken adete falan sebep oluyo diyo bi dinle istersen
Elifcan Eylulaydin iyice bak canım vardı doktor kendiliğinden geçiyo açtırtmayın DİE belirtiyodu oğlum olmasına rağmen dikkatimi çekmişti