AHSENMOMS Merhblar kızlar 2,5 aylık bebeğim var gündüzleri bazen 1 bazen 2 saat uyuyor sizde durumlar nasıl acaba kaç saat uyuması gerekiyor dün sabah 8 de uyandı akşam 10 da uyudu 14 saat uykusuz nasıl kaldı bilmiyorum 😪 hiç bir iş yapamaz oldum
Mucizemsin21 AHSENMOMS 2 buçuk aylığız bazı günler hiiç uyumuyor uyusada tilki uykusu gibi habire kalkıyor uykusunu alamayıncada mızır mızır oluypr haliyle bazı günler de uyandıramıyorum yani kafasına göre takılıyor 😂
escmrk AHSENMOMS 11den 4e kadar kucakta ya da bebek arabasında uyudu azar azar. En son bi saat kucağımda uyuttum yatırdım anca evi topladım bulaşık yıkadım yemek yapabilirsem şükrediyorum 😂
Saremkuzu AHSENMOMS en azından akşam uyumuş çok şükür bizde o da yok, bir yetişkin olarak ben uykusuzluğa dayanamıyorum bebeğim nasıl dayanıyor aklım almıyor gündüz uyumadigi gibi gece de 2 de 3 de uyuyor, o da kesintisiz bir uyku değil 11 gündür böyle harap oldum valla.
AHSENMOMS Saremkuzu neden böyleler bilmiyorum benimde kesintisiz bir uykusu yok Allah yardımcımız olsn
Saremkuzu AHSENMOMS bende bir türlü anlamıyorum deli gibi uykusu var oysaki, bence de Allah yardımcımız olsun.
Moonlightttt Benmki 3bucuk aylık şöyle yapıyorum memede uyutuyorm uyuyunca da hep kucağımda uyuyor. Koyarsam uyanıyor ben de uyusun diye kucagmda tutuyorum. Bazen 5 dk bazen 2saat uyuyor . Kucak deneyin isterseniz ağlamıyor mu uykusuzluktan ? Benm minnoş aşırı huzursuz oluyor ağla ağla 🤐😂