Rabiamhmt Utkucan bu kadar bebek sma hastasıyken neden bu devlet el atmaz ya hergun bırıne sevınırken dıgerıne uzuluyoruz rabbım yardım etsın ınsallah
Utkucan Rabiamhmt lütfen desteklerinizi esirgemeyin yapacak başka bişey yok el birliği ile bu çocukları tedavilerine ulaştırmalıyız
Ece ikiprensannesi_gul canım hiçbir sosyal medya adresim yok vatsptan paylaştım çevrem var ama ne kadar duyarlı 😕 ben elimden geleni yapacağım
Utkucan Ece direk mesaj atın emin olduğunuz kişilere o şekilde inanın destek geliyor gönderecek 10 lira 20 lira mutlaka vardır valilik izni olan belgeyi yukarda paylaştım soranlar olursa lütfen bir defa deneyin
Utkucan Muzaffereumutol arkadaşlar bu hesaba bir bakın Instagram’da bu bebeğin 2 defa kalbi durdu el uzatın ölmesin
Asafeymeninannesii ikiprensannesi_gul Vesile olduğun için Allah razı olsun canım. Bundan 3-4 ay önce sma olan bir bebeği daha kaybettik. Bütün Batman seferber olmuştuk ama olmadı. Çok dokunmuştu bana. Gördüğüm zaman çok etkilenirim. Rabbim ailesine bağışlasın inşaAllah
ikiprensannesi_gul Asafeymeninannesii saol kuzum cümlemizden Allah razı olsun 🙏inşallah bi bebek daha yenik düşmez