Utkucan Deletedmom5284 Ya malesef aile bu konuda bilinçli değil sanırım ayrıca buna maddi durumları hiçbir şekilde yok birde kazara olma ihtimali de var ama bu o bebeğin suçu değil ne olur destek olun
Deletedmom5284 Utkucan ben zaten Muzaffer in destekçisiyim çoğu bebeğin de onunda, ama çok kızıyorum işte çok, bu çocuk bu acıları çekmek zorunda değildi
Utkucan Deletedmom5284 ah aslında çok haklısınız ama ne denir bilmiyorum Eyüp çınar bebek vardı o ailede kızlarını kaybetmişti daha önce sonra Eyüp çınar olmuş ve o da sma lı şükür ki o tedavi oldu Aren bebek var mesela tüp bebek ile olmuş ama bu testi yapmamışlar mesela keşke aileleride yönlendirme doktorlar biraz
Deletedmom5284 Utkucan bir tanesi var ilk çocukları iyileşmeden ikinciyi yaptılar oda sma hastası, şimdi bu iki çocukta ölse kader mi diyecekler?
ikiprensannesi_gul @nursocum @Deletedmom_72 @Beyziikoo @Urazkom @Tatlican @Mom62636362 @Minikbirkalp @Ece @Mariposa canım arkadaşlarım bu bebeğimizede elimizden ne geliyosa nolur yapalım Allah rızası için yavrularımızın sağlığı için miktarın önemi yok rabbim şifa versin hiç bişey yapamıyosak çevremize yayalım elimize geçtikçe yüreği güzel insanlar @Asafeymeninannesii 🌸🥰
Deletedmom5284 Utkucan hayır yokum şuan muhammed alinin kampanyasını bitirmeye çalışıyoruz whatsappta ben twitterdan instadan destek veriyorum diğer bebeklere
Utkucan Deletedmom5284 Ya onlarınkide tam hata olan çocuklara oluyor işte deneme yanılma yolu değil ki bu
Utkucan Deletedmom5284 Sonrasında gelirseniz çok sevinirim Muhammed Ali’nin eli kulağında onada destek oldum elim sende vasıtasıyla inşallah bu hafta biter onun ki
mom726272 Deletedmom5284 Arel bitti çok şükür şimdi Lina’ya yardım ediyorum şubata kadar inşallah biter şubatta da okuluma kumbara koyucam müdürüm iyi biri kesin izin verir