Sedakcby baharuraz 6.ayda nimenrix ile başladık 7.ayda bexero 8de nimenrix 9 bexero 12 nimenrix 13 bexero şeklinde
Pamukprenss Sedakcby bu kadar aşı çok pahalıya denk gelmedi mi. Çünkğ bir tanesi 500 tl diye biliyordum. Siz kaça aldınız
Sedakcby Pamukprenss maalesef evet. Biraz sıkıştık ama mecbur. Rota lar da dahil 3265 tl oluyor. Rotalari da yaptırmıştık
baharuraz Ya hanımlar özür dilerim bilmediğimden soruyorum şu ay başlanması gerekiyor diye bişi yok mu herkesin ki farklı doz olarak ay olarak
Sedakcby baharuraz ne kadar erken okadar çabuk bağışıklık demisti doktor o yuzden erken başladık bizde
baharuraz Sağlık ocağına soruyorum biz bişi diyemeyiz diyor yahu bana bu bu ay bu var dese anlayacağım cahil kaldım
Yaseoo baharuraz cahillikle alakası yok özel aşı olduğu için onlar ilgilenmiyor doktorun sana söylüyor. Ben rota aşısı yaptırırken doktorumuz demişti ama ben biraz bekledm gec yaptırdım 8. Ayda başladım
Glsh-cnr baharuraz biz 6 ayı doldurduk 7. Ayda başlayacağız dedi doktorumuz 7. Ayda 2 tane sonra 9-12 13. Aylarda