Busraugurkumsal Merhaba kızlar ben bişi yapdım kızıma kan ilacını verdıkden 5 dk sonra emzırdım bişey olurmu
AND-20 Busraugurkumsal ilacı cıkarmadıysa sıkıntı yok kusma vs olmadıysa. Kusma riski olduğu için bi yarım saat 1 saat bekleyin diyorlar dişte çürüğe neden oluyo ileriye akıt dediler bana mesela ben direk su veriyorum kalmasın dişinde diye
Sunaciftci_01 Busraugurkumsal hiç bi sıkıntı olmaz Canım ebe bana hemen emzirebilirsin dedi eğer mama veriyorsan 1 saat geçmesi lazım ama anne sütü sıkıntı yapmaz dedi
Busraugurkumsal Sunaciftci_01 banada sütle kan ilacının karısmaması gerekdınınkan ılacından 1 saat sonra emzırmem gerekdıgını soyledı ler
Sunaciftci_01 Busraugurkumsal hmm anladım Canım bana da tam tersi söylendi anne sütü bşy yapmaz ama mamadaki sütle karşılaşmaması lazım 1 saat geçsin aradan dendi
Busraugurkumsal Zehra3737 1 saat sonra emzir faydası olmuyomus bosuna verırsin bende unuttm bugun hemen emzirdm
AND-20 Busraugurkumsal ferum olması lazım kırmızı oluyo demir ilaçları dişte yapışmıyo renk vermiyo ama çürümesine neden oluyo zamanla