Hasrettugce Bi önceki postta öksürük için tavsiye istemiştim. Artık hastaneye 4. Gelisimizde bebeğim de bronşit ve enfeksiyon olduğunu anladılar. CRP’si yüksek çıktı. Yaşayan var mi acaba, nasıl geçti. Hastanede 2. Günümüz 😓
Arastryk21 Hasrettugce canım şuan benim oğlumda 4 aylık boğaz enfeksiyonu var artık perişan oldum şuan antibiyotik kullanıyoruz bu bir salgın gibi her kes ağzı açılıyor enfeksiyon diyo rabim yardımcımiz olsun bebeklerimize şifa versin 🥺
Hasrettugce Arastryk21 amin inşallah canım 🙄 biz evde antibiyotik tedavisi yaptık olmadı serum şart dedi doktor
Hasrettugce Prensesannesi38 yüzde 95 dedi doktor. Anlamıyorum öylesine dikkat ediyordum ki nasıl birden böyle aldı 😷
barbarosunannesi Hasrettugce bir buçuk aylıkken bı hafta yatmistik hastanede enfeksiyon bölümünde .belirli saatlerde hava veriliyordu ilk başlarda serum daha sonra antibiyotik tedavisi .Allah kolaylık versin geçmiş olsun
Hasrettugce barbarosunannesi Şuan aynı tedavi yöntemi uygulanıyo. Allah razı olsun Rabbim size de bidaha yaşatmasın inşallah