AhsenBelisinAnnesi Kiwi koala mama sandalyesi modeli çok hoşuma gitti kullanan veya başka önerisi olan var mı ? 🤗
Deletedmom27337 AhsenBelisinAnnesi baby care flex lüx kullanıyorum ben memnunum. Deri kılıf ve üzerinde de yıkanabilir sünger kılıf var
Liona Bence alıcağınız model çalışma masası olarak da kullanılabilen tarzdan olsun. Benim kullandığım sandalye maalesef myle olmuyor ve 10 aylık oğlum emniyet kemerinden çıkıp ayağa kalkıyo sandalyeden .
AhsenBelisinAnnesi Liona çalışma masası olanları da çok sağlam bulmuyorum nedense ayrılma noktasından dolayı anne gözetimsiz oturtulmadığını gördüm yorumlarda 🤷♀️
theAna AhsenBelisinAnnesi ben kullanıyorum ayrılma noktasında bir sıkıntı olmuyor çok sağlam ama koltuk kısmı dar oluyor onlarda
Deletedmom5284 Arkadaşımda var ondan çok memnun çok güzel görünüyor, ben fisher price aldım, bunu almasam kesinlikle kiwi koala alırdım
barbarosunannesi AhsenBelisinAnnesi baby plus kullanıyoruz ilk zamanlarda etrafına yastık destek koyardım büyüdükçe gerek kalmadı hem bı yere giderken sokmesi Takmasi kolay hem mama sandalyesi olup masa seviyesine yükseliyor hemde ikiye ayrılıp masa sandalye oluyor
OzlemBelis AhsenBelisinAnnesi Wellgro Feed Me kullanıyoruz. Aşırı fonksiyonlu bir mama sandalyesi değil bence öylesine gerekte yok. Çünkü bir süre sonra zaten kullanılmayacak. Üründen memnunum on aydır kullanıyoruz.