Eysar cileklimilk oturma grubu chester iki uçlu iki tek çok kirli değildi benimki ama yinede tertemiz oldu
Baldancocuk Ben de yikadim inanin o kadar pis su cikiyor ki onu gordukten sonra senede iki kez yikatma karari aldim
cileklimilk Mom544154 dün akşam chestır model salon takımı iki üçlü bi berjer 6da sandalye 450ye yıkattık ya
cileklimilk Baldancocuk ama 6da sandalye var sizden hariç ona rağmen pahalı olmuş sanırım . Eşimin boşluğuna gelmiş aldı geldi adamı 😂
cileklimilk Oglusum5357 biz de düşünüyorduk eşim birden almış gelmiş adamı 750 demiş daha 450ye anlaşmış 😵💫
cileklimilk Mom544154 güzelliğini bilmiyorum canım ıslak hala tertemiz oldu gibi mor koltuklarım oğlumdan baya kirlenmişti işte ilk haline geldi ama fiyatı biraz uçuk
Baldancocuk cileklimilk bence siz 450 evdeki heryi yikatabilirdiniz biraz ne koparsak kar diye bakmislar tanidik diye benim bildigim sandalye artik koltuklar arti mekan yataklari da yikatabilirdiniz hepsine
Kumsal-Arden cileklimilk yıkattım ama elimin arkadaşı olduğu için fiyattan emin değilim. Yıkatma kısmından ise çok ama çok memnunum. Yanş parasına değiyor