aybukemom Geçen post açmıştım alacağım diye. Aldım ,keşke geçen senede alsaymışım . Lcwden 90 liraya 3-4 yaş aldım iyi oldu kızıma . Kızım 21 aylık 90 cm 11 kilo.seneye olmaz gibime geliyır büyük olur sandım da öyle aşırı büyük değil
Annis-ogul aybukemom gerçekten uyku tulumu can yaa.bizim bebek de en ufak bi üst örtmeye kalkiyordu. Simdi daha iyi oldu
uykucukoala aybukemom benim kızım da 23 aylık 3 4 yaş iyi oluyor e bebekten almıştım kurutma makinesine atınca çekti bi daha da almam e bebekten kıyafet
minikmerinos aybukemom ürünün resmini koyabilir misiniz bende almak istiyorum da fikir olur hangi dereceye göre kaç tog aldiniz
aybukemom Annis-ogul valla benimkide battaniye yorgan düşmanı hemen tekmeleyip atıyordu sabah karşı ğatünü örttüm sadece hep eli ayağı sıcacıktı
aybukemom minikmerinos https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Uyku-Tulumu/4235677/1026783 ürün bu 1.7 tog .valla ben ümrnaiyede yaşıyorum daha doğal gazı açmadık ev gece 20-22 civarıdır altına sadece atlet külot giydirdim terlemedi
uykucukoala aybukemom kızım iki yaşına girecek 4 yaş aldım ki rahat rahat giysin diye fermuarı zor çekiliyor o kadar diyim çamaşırların içinde tek çeken de o bi daha da lcw den başka bi yerden almam uyku tulumu
aybukemom Mrbmrb valla bende üşürmü diye korktumda yok canım terlemesinde eli ayağı hep sıcaktı üşümeyebaşlayonca örgü battaniyesini yarım çektim
aybukemom uykucukoala bende böyle şeylerde mutlaka lcw tercih ediyorum gerçekten bebek kıyafetlerinde parasını hakediyor