Azra-fatma bende araştıranlardanım. Robot süpürgede en iyi roborock s5 diyorlar . Ama onların da fiyatı 4500 civarı üst modelleri daha pahalı. Xiaomi ler var onlarda da bu haritalamada süpürmede ya da halılarda takılıp başa sarmalarda her bir modelde farklı sorunlar yaşayanlar olmuş. Ben orta halli bişey istedim . Yeni çıkan en yeni modelleri almak istemem çünkü önce bir deneyimlensin isterim ki yapmasını istediğim şey bir de kendim gibi dip köşe temizlik değil zaten. Bir arkadaşın tavsiyesiyle viomi v3 modellere bakıyorum şu an. Çekiş gücü genel itibariyle 2000 iken bunda 2600 . Mop ve süpürge ayrı ayrı ya da aynı çalıştırma modları var. Eğer sadece silmesini istiyorsan silmesini istediğin yerleri çizmen gerekiyor yoksa süpürge ve paspas yap dersen aynı anda hem süpürme hem paspas yaptığı için halıyı da siler. Ama tüm robot süpürgeleri alanlardan okuduğum günlük kullanım için mğkemmel olduğu. Dediğim gibi ben haftada bir dip köşe yaparım zaten işten geldiğimde ortada kırıntı olmasın şöyle bir silsin yeter.