Nesli178 Gece boyunca 1 maksimum 2 kere kalkan çocuk saat başı uyanıyor bu 4.ay uyku gerilemesi ne zaman biter ne oğlum verimli uyuyabiliyor ne de ben
Se26es Nesli178 biz bitiyoruz da o ataklar bitmiyor 🥴4ay 21 gunluguz bizde ayni seyi yasiyoruz bende bekleyim burada
Simgedorukerem Nesli178 aynı sorun bizde de var 4ay 12 gunluguz hiç kalkmayan çocuk sürekli uyanıyor.
Paradiseeeee Nesli178 4.23 günlüğüz bizim de düzen bozuldu ve hala oturmadı atak dediler atak bitti ama düzensizlik devam saat bası ayakdayız saat gibi
Aydonika Nesli178 3 ay 29 günlüğüz normalde gece hiç uyanmazdi bile uyku arası beslerdim ama şimdi saat 4 te mutlaka uyanır oldu hatta bazen uyumuyor 6 ya kadar bazen de 4 te uyuduysa 5:30 gibi mızırdaniyor sonra 6 da kesin uyanık gece uykusuna yattiginda asla aglamazdi dün akşam kaç kere uyanıp ağladı haddi hesabı yok 🤦
0znur Aydan sesleniyorum. Eskiye dönemedik maalesef. Biz de gece 1-2 defa uyandirdik. O günleri mumla arar oldum. Ümidimi de kestim
Aydonika Rabiabaris valla aynı düzen devam ettirmeye çalışıyorum emzikle memeyle mamayla durdurmaya çalışıyorum ama inşallah bozulmaz düzeni ya
idilolo 3 ay 18 günlük, 4.sıçramaya girdi 26 gün kalmış bitmesine, gündüz uykusu bölük pörçük, gece 4 defa kalktı, 2 defa kalkar uyurdu.