Mirackaan Bebeklerinizin burçları neler? Özelliklerini taşıyorlar mı?🥰 Benim oğlum tam bir “Yengeç”🦀 08.07.21🤍
3MelekAnnesi3 Mirackaan Koç ve başak Büyük oglum koç ve gerçekten aşırı inatçı Kücük oglum daha 51 günlük bilmiyorum Bi başak burcunu tasıyor mu ilerde görücem 😂
Sedakcby 3MelekAnnesi3 başak takıntılı titiz düzenli bişeyler dizmeyi seven uyumu seven cana yakın güleç arkdaş canlısı. Yeğenim tam bir Başak 2 yaşında 🤣
fgnrcp2704 Mirackaan 2 aylık oğlum daha burcumuz aslan 🦁 03.08.2021 bende aslanım kardesimde aslan birbirimizden çok farklıyız mesela o çok sinirlidir ben sakın umarım oğlum bana çeker 😂 şuan burcu ile alakalı bir durum göremedim çok küçük daha ilerleyen zamanlarda kendini belli eder ☺️
bartu2021 Suheda16 yaaa çok üzüldüm sizin adınıza 🥺 Kim bilir neler yaşatıyor da böyle bir yorum yapmışsınız. Allah yardımcınız olsun 🤲🏻 İnşallah benim oğlum hayırlı bir evlat, eş, insan olur 🤲🏻
ss_umay Mirackaan Burcu: İkizler Yükselen Burcu: Aslan 28.05.2021 Gerisini siz düşünün. Bir dakikası diğerini tutmuyor 🥴