Anneyim_35 Evet anneler Bi oğlum var adı Burak Bi tane daha oğlum olucak Bi kaç isim düşündüm kenarda duruyo ama yeni fikirlere açığım anlamı güzel olan bildiğiniz erkek isimleri var mı
Arifeeee Anneyim_35 Arın artun artuğ istediğim isimlerdi ama eşim istemedi. En sonunda Metehan oldu.🥰
Anneyim_35 Arifeeee Metehan güzel isim miş diğerleri biraz değişik duyulmamış olduğu için istememiştir eşiniz 🙂
Anneyim_35 Eymenim11 Eymen benim hassas noktam ilk oğlum Burak ve Eymen arasında kaldık ben etmen eşim Burak istedi çift isim de istemedi koyamadım benden 1,5 ay sorna doğum yapan dayısının kızı koydu oğluna etmen ismini yoksa şuan etmeni koyardım ama o koyduğu için koymuyorum🙂
Anneyim_35 fgnrcp2704 buğra ismini Bi kaç anne daha söylemiş yukarıda kız kardeşimde söylemişti ama pek hoşuma gitmiyo benim nedense söylemesi zor gibi geliyo ama Alperen çok güzel Bi isim benim de aklımda Bi köşede biriktirdiğim isimler içinde 🙂
Taze_annecik Anneyim_35 Yaman, Batuhan, Selim, Yağız, yiğit, Kaan, Cihangir, Alparslan, Aras, Batu, Gökmen, Gökalp, Berat, sıraç, talha, ertuğrul, Pamirhan Aklıma gelenler :)
Anneyim_35 Taze_annecik baya Bi isim yazmışsınız teşekkür ederim güzel isimler var içinde onları da yazıyım kenar a