Fatmanrxx27 Umutsinem ek gıda veriyormusunuz? Cok geçmiş olsun umarım önemsizdir bence yarın bir pediatri bölümüne gidin yani çocuk doktoru görsün göğüsünüzde yara yoksa neden olsun içiniz rahat etsin gidin en azından kontrol olur
MSYAC Umutsinem benim oğlumda çok kan kusmustu ama doğar doğmaz 6 7 defa doğum sırasında çok kan yutmuş ondan öyle demişti doktor ama benim oğlu başka başka sebeplerdende yattı hastahanede size tavsiyem üniversite hastanesine gitmeniz
Umutsinem Cheddar şimdi geldim acilden göğsümde yara yok bebeğin midesi de yıkandı siyah parçalar çıktı midesinden ama doktor bişeyi yok diyip gönderdi. Bişeyi yoksa niye kan kustu
Mtalp Umutsinem sormadınız mı doktora bişey yoksa niye kan kuştu yada Niye siyah parcalar cıktı diye ben olsam mantıklı bi cevap verene kadar sorar rahat bırakmazdım doktoru sonuçta çocuğunun sağlığı söz konusu ve birde özel hastane
Fatmanrxx27 Umutsinem insallaj kuzum bugün takip et gece boyu gözün üstünde olsun baktın huzursuz bir devlet acili açık olur götür
Ozlemmpamir Umutsinem randevu almanıza gerek yok çocuk acile gidin direk allah korusun bide randevu gününü beklemeyin