1PrensAnnesi FrhnglYrek sorma sorma verilen ilacı sorgulayan var ya happymom da doktor vermiş vitamini alsam mı diyo 🤷🏻♀️ Ne günlere kaldık yarabbi doktoru beğenmez sorgular sanal ortamda neler yapar Allahım evlatlarımızı esirgesin
Gokcelgin Adı cihan kaleci %50 zihinsel engelli oldugunu iddia ediyor ailesi ama bir fabrikada çalışıyormuş zihinsel engelli bir insan nasıl fabrikadar çalışabilirki sakarya serdivanda oturuyormuş emniyet harakete geçmiş tez zamanda bulunur inşallah ....
Reckless FrhnglYrek yuh ya yuh. Kuzuma baktıkça içim tuhaf oluyor kendimi kötü hissediyorum yemin ediyorum nasıl insanlar bunlar kimlerle aynı havayı soluyor benim bebeğim. Küçücük masum yavrulardan ne ister şeref yoksunları!
Eda44 FrhnglYrek allah ıslah etsin hiç bir kanalda söylemiyo ancak kim nerde tatilde onu paylaşıypelar önemli kpnuşardan bi tanesi ne var biz annelerin eline şu sapıkları versinler... Rabbim evlatlarımızı pis düşüncelerde olanlardan korusun inş ☹☹☹☹
AlpBebek Mehmetalp Kesinlikle katılıyorum. Bu forumda hem sapıklara hem de sapıklara kanacak saf insanlara kolaylık olmaması için resim ve mesaj özelliği gelmemeli. Zaten @adm aşağıda bu özelliğin bu sebeple getirilmediğini onaylamış. Teşekkür ederiz. 🙏🏻
Nesllii Allah belalarını versin bitmedi gitti bunlar ya insan demeye utanıyorum ya ahlaksız şerefsizler ya!! Ne zaman biticekler bu adiler ya