Premsesannesi355 Meraba kızlar ben kan sulandirici hibor kullaniyorum , sezeryan sonrası dvt gecirdim karnımdan vuruyorum daha az acidigi için ama yer kalmadı içleri beze oldu mosmor hep varmı önerisi olan
Oceann Premsesannesi355 merhaba 9 ay 10 gün kullandım hep göbeğimden vurdum son güne kadar istersen koldan vur canm
Purple13 Premsesannesi355 hızlı ittirmeyin ilacı. Hamileliğim boyunca vuruldum bir kere damara denk gelmiş morarmıştı. Koldan bacaktan vuranda varmış ama ben hep göbekten vurdum cesaret edemedim nedense😅
Nurcan3500 Premsesannesi355 bende hep göbekten vurdum cok morardi beze tuttu göbegimin hep farkli yerlerine vuruyordm doktorum kol falan da dedi nedense ben cesaret edemedim ayy son aylar artk aglayarak yapyordm ama simdi hic biri aklıma gelmyor 😊😊
Premsesannesi355 Oceann siz ne için kullandınız acaba normalde iğne fobisi olan biriyim karnıma alistim korkuyorum ve çok yakan bir iğne sizdede morarma beze oldu mu acaba
Oceann Premsesannesi355 tabi oldu morarma beze hergün farklı yere yaptığım halde çok yakıyo biliyorum geçmiş olsun oksapar kullandım. Canm
Kizimmmmm Premsesannesi355 ben doğum yapana kdr kullandım. Hep göbek ve koldan yaptım. Bacaktan yapan da var.
prensveprensess Premsesannesi355 Premsesannesi355 canım sezeryan sonrası doktorum banada yazdı sağlık ocağına gittim ilk onlar yapsınlar diye ama koldan yaptı göbekten pek iyi olmaz dedi sonrada yapmadm hic sağlık ocağına bi sor istersen
Serrakus Premsesannesi355 2 aya yakın kullandım bende eşim kollarimdan vurdu. Denemek ve alıştırmak için 3-4 gün sağlık ocağına gittik eşime gösterdi hemşire ama göbeğimden felaket canım acıdı koldan arada bir de baldırdan devam ettim
prensveprensess Premsesannesi355 sagolun doğumdan sonra kan pıhtılasmasi olmasn diye sadece bir tane vuruldm ama kullanmadım sonra
Saremmmm Premsesannesi355 9 ay kullandım kuzum kol bacak göbek dönüşümlü yapiyodum karnım morardı ve beze vardı ilacı yavaşça sık bı anda sıkınca oluyo o beze kol ve bacak daha az aciyo bezeler için sıcak su ile ovmak iyi geldi bana
Premsesannesi355 Saremmmm ya bunu bildiğim iyi oldu kuzum çok sağol ya biz hizli yapıyoruz bir an önce bitsin diye ve bende dönüşümlü yapmak istiyorum ama korkuyorum diğer bölgelerden karnım mosmor beze içinde 😔 sıcak su ilede ovayim 😘👍🏻