Deryadila2534 Arkadaşlar doktorumuz verebilirsin dedi bende iki kere 7 bucuk aylık kızıma süt verdim ve kaca gundür aşırı balgamı var cok öksürüyor hırıltısı var ben sütmü yaptı acaba dedim ilaclarda işe yaramıyor resmen gecelerimiz kabus oldu başına gelen oldumu
kelebek21 Deryadila2534 ya bizde 8 aylığız, 2 gündür aynı durum var bizde de . Nasıl çözüm olacak bilmiyorum. Burnu da akıyor. Sanırım mevsim değişikliği. Üşüttü galiba 🥺 çok üzülüyorum keşke hemen geçecek bi şey olsa . Şuan soğan kesip karanfil patırdım başına koydum. Burun açıcı özelliği varmış inşallah işe yarar 🥺
Ahsenolgun Deryadila2534 bizde aynı sizin gibiydik. Doktorumuz bolca serum fizyoloji ile burnunu aç dedi. Birde günde iki defa prospan şurubu ve günde üç defa calpol ver dedi. Çok şükür biraz daha iyiyiz.
Evcilkaktus Deryadila2534 alerji olabilir mi acaba? Bilmiyorum süt yapar mı yada yapsa bile böyle mi belirti verir bilemedim ya doktorunuza mutlaka danışın inşallah iyileşir miniğin 🙏
MinikAsyam Deryadila2534 çok geçmiş olsun benim kızımda 3-4 gündür balgamlı başganlı öksürüyor her gün biraz daha çoğalıyor öksürüğü. Ayrıca aşırı huysuz ve mızmız resmen canıma okuyor. 21 buçuk aylık ve daha hiç öyle bardakla süt vermedim. Ortalama 1 yaş büyük iki kuzenimin çocukları var onlarda da aşırı öksürük ve halsizlik var. Şu an böyle bir salgın var yani. Tanıdığım öksürmeyen bebek yok gibi bu aralar. Direk değildir diyemem ama bana sütle alakalı gibi gelmedi.
Deryadila2534 kelebek21 sagon bende koyuyorum ama fayda görmedim pek öksürügümüz cok fazla az önce okudum cörek otu kaynatıp suyunu içirmek iyi geliyormuş
Deryadila2534 Ahsenolgun bende burun acıcı kullanıyorum aynı ileclar ama geceleri oksürük fena tutuyor galiba salgın var ben süt yaptı sandım
Aysegul011 Deryadila2534 merhabalar 3 dıs sarımsagı dovup zeytınyagında beklegın daha sonra sadece yagını ayagının altına masaj yaparak surun ve corap gıydırın oksurege faydasını gorceksınız
Deryadila2534 Evcilkaktus galiba salgın var şu sıra aynen daha vermeyip kontrol edicem cok teşekkür ederim
Ahsenolgun Deryadila2534 biz iki haftadır gribiz biraz zor geçiyor. Tam da geçmiş değil. Ben bir çay kaşığı üzüm pekmezi verdim kendi yapımımız sıfır şeker
Deryadila2534 MinikAsyam evet su sıra cogu bebeklerde var galiba insan caresiz olunca herseyi düşünüyor benim kızım emmedigi için doktor ver dedi süt geceleri sadece veriyordum
Deryadila2534 Ahsenolgun bende cörek otu ve ıhlamur suyunun balgama iyi geldini okudum yarın yapıcam inş iyi gelir
kartanemmm Deryadila2534 bizimde öksürük ve balgamimız var burnunu temizliyorum surekli doktorumuz hava verdi fizyolojik su ile karistirip veriyorum ventolin ve cortair birde prospan surup. 1 hafta olacak nerdeyse
Deryadila2534 kartanemmm fizyolojık suyla nasıl yapıyosunjz acaba ben her öarkayı aldım ama pek işe yaramadı yada benmi beceremiyorum
kartanemmm Deryadila2534 burun temizlemeyi soruyorsanız normal sırıngaya cekip yarisini bir tarafa yarisini diger burna veriyorum sonra ters cevirip sırtına pat pat yapiyorum akıyor zaten