Adababy Neden hala uyguLamayı ben rahatça kullanamıyorum neden hala onarılmıyor. Dakika başı reklam girip , girdiği gibide bitmek bilmyo bi takıldığım burası vardı burdanda zevk alamıyorum artık @NaimeYilmaz rica ediyorum bilgi verir misiniz?
Laden Adababy merhaba canımız annemiz, Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌺
Saadetemre Adababy Aynen 10 gündür daha da çok reklam çıkıyor sesli ve uzun çıkamıyorsunda benide sıktı artık bu durum
Madina95 Adababy valla bende bıktım reklamdan ya 🤦🏻♀️Bugün hiç girmek bile istemedim ,reklam atlatmaktan bıktım
Adababy Alismother2 ya yorum yaparken yada post açarken yada çok heycanlı. Bi postu okurken reklam giriyor. Resmen gece 3 de uykumun en tatlı olduğu bölümde bebem uyanmış gibi bi sinir bu reklamlar
Mabella Bence de çok kötü bu reklam olayı istem dışı elim değiyor bide …uygulamayı kaldırcam bu gidişle
Dorukcummmm Adababy dakika başı reklam çıkıyor bende de, ne bişey okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum 🤦🏻♀️