Ecreee Seneemm kızım 6,7 aylikti ayırmıştım,havalar ısınmaya başlayınca, İyiki ayırmışm,şuan 2yasinda kendi odasına yatıyor, monosteri yatak aldim rahat rahat döne döne tür atarak uyuyor😅😅
Alpyas Seneemm oğlum 16 ayına gircek 15-20 gün oldu ayıralı gece emmesini bırakmadı ama odasına gidip emziriyorum. Yavaş yavaş alışması iyi olur. Odasına gidip emzirmek zor gelir dayanamam diye düşünüyordum ama aksine daha iyi oldu keşke daha önce ayırsaymışım.
SemaaAcc Ecreee 7aylikken zor olmadimi benimde kizim 7aylik gecede kaç kere uyanıyor başka oda olsa çok zor olur
Ecreee SemaaAcc hayır tam aksine uykusu düzene girmişti,çünkü aynı odada en ufak bir sese uyanıyordu😅 eminki sizinki de öyledir,hem odalarımiz yan yana olunca hiç zorluk vs olmadi
Yorgun-ana Oğlum bütün gece emince montesori yatakta kafamı vurunca kocamı ayırdım 😂 oğlumla yatakta bütün gece emzirmece takılıyorum kafayı sıyıracam :(
Seneemm Benim kızım 14 aylık erken oldugunu düşünüyodum hafta sonu bizde ayrıcaz inşallah benim kızımda cok uyanıyo emmeye çok kalkıyo ve yanımızda yatınca ortamızda 2gündür daha iyi dalıp uyuyo o yüzden artk ayırmak istiyorum düzene girmesi için öyle girer diyolar bakalım