Arslan Kbraba Benim bebeğimin boynuna kordon dolanmış gözüküyordu usg de her muaynede ve kanala inmemiş gözüküyordu.Ona rağmen normal doğum ve doğduki kordon dolanmamış 😄 Belkide son anda açtı Allahın işi bilemiyorum.
gozdesh Kbraba çok tehlikeli. Zorlanırsa kopabilir bu da ciddi bir sorun. Eğer öyle bir durum varsa riske atmayın. Benim bebeğimin iki kere dolanmıştı ve doğumda görüldü. Hiç açılmam yoktu ve suyum geldiği için sezaryen olmuştum. İyi ki normal diye zorlamadım diye şükrediyorum.
Cihaninannesiii Benim oğlumun bir boyun hizasına birde bacaklarına dolanmışdı. Doğumu kolay oldu ama 15 dakikaya doğum yaptım
Cihaninannesiii Arslan Bende açılmışdı dolanma falan yoktu doğuma girdim iki kere dolanmış son anda sarmış kendini😂
Kbraba Arslan gozdesh Cihaninannesiii bana ilk önce boynunda iki defa dolandı dediler daha sonra yok dediler 4 hafta yok dediler sonra başka sebepler ve kordondan önce korktuğumdan dolayı Sezeryan oldum acaba normal olur mu diye de düşündüm
gozdesh Kbraba bebeğinizin , sizin sağlığınız yerindeyse doğum şeklinin önemi yok. Ben beynimi yemiştim normal doğum diye ama beklenmedik şekilde gelişti herşey. İyi ki de böyle olmuş. Doğumdan önce ultrasona girmemiştim bilmiyorduk dolandığını bide.
Arslan Kbraba Olsun normal doğumunda zorlukları var ya.Bebeğinizi kucagınıza almıssınız ya gerisi önemli değil 😊
Kbraba gozdesh aynı şekilde olmuşuz bizede yok denildi doğumda öğrendik çok şükür sağlıkla aldık kucağımıza o yeter :)