2012-2015-2021 Merhaba anneler 6 aylık bebislerinizin gelişimi ne durumda neler yapmaya başladılar benim kızım hiç su içmiyor içiremiyorum ne yapacam bilmiyorum
91817161 2012-2015-2021 1 hafta sonra 6 aylık olcaz inanılmaz huysuz dişleri kaşınıyor sanırım herşeyi ağzına götürüyor ben sallamıyorum hiç uyurken zorlanmaya başladık hayırlısı 🙃
Zeyynep 2012-2015-2021 yarın bizde 6. Ayımızı doldurcaz 5. Ayda başladık ek gıdaya bnmkide su sevmiyor ya içmek istemiyor ağzına biboronla azcık azcık sıkıyorum ama doğrumu yapıyom bilmiyom
monalissa 2012-2015-2021 5 ay 21 günlüğüz, geçen hafta sünnet olduk 🙈 biraz biraz hareketlenmeye başladık, her şeye merakı çok arttı😁 her şeye uzanmaya başladı artık, ne bulsa çekiştirir oldu☺️
Gizemmm98 2012-2015-2021 benim benim 6 ay 5 günlük suyu biberonla bende veremedim kaşıkla alıyor benim kızımda ek gıdaya da başladık şimdiye kadar elma armut patates çilek tarhana çorbası yedik bakalım iyi gidiyoruz sebze sevmiyo bende yedirebilmek için sütümden sıkıyorum içine o zaman yiyor anne sütü ek gıda şeklinde gidiyoruz bizde . Tek sıkıntımız burun akıntısından orta kulak iltihabı oldu o nedenle antibiyotik ağrı kesici kullanıyorum en büyük üzüntüm o şu an ağrıdan uyuyamıyor bazen yavrum ağrı kesici vermek zorunda kalıyorum
2012-2015-2021 Zeyynep uykuda mama veriyorum içiyor su verince anında anlayıp tepki gösteriyor ama suda içmesi lazım bilmiyorum ne zaman içecek 🤦♀️
Bursa1628 Zeyynep bende öle yaparak alıştırdım hiç içmiyordu 7 ay 24 günlüğüz alıştırma bardağından su içiyor şükür sevdi 😂😂
ElifKrc Bende ilk verdiğimde suyu içmek istemiyodu çıkartıyodu bende biraz daha mama gibi ılık suya biraz kaynamıs su ekleyip vermeye başladım alıştı şuanda aklıma geldikçe sürekli veriyorum bazen içiyor bazen de mama gibi çekiyor baya
ElifKrc 2012-2015-2021 bir de ek gıda verdikten sonra muhakkak verin onlardan sonra daha fazla su içme isteği duyabilir
Gizemmm98 Seydag11 benim doktorum deneyebilirsin alerji durumunu kontrol et ama dedi ona göre ilerledim
Yigitkerimsmom 2012-2015-2021 bebeğim 5ay 21 günlük inanılmaz damaklari kaşınıyor benimkinin de :) Tam 40. Haftada doğdu ve gelişimine göre doktor tadimlara başlayabilirsiniz dediği için 10 gündür yavaştan tadimlara geçtik kapya biber tatlı patates havuç kabak vs hepsini sevdi ama yoğurt asla sevmedi ağzını kitliyor resmen :)) Su için de benim bebeğim de içmiyor avent biberon ile veriyordum şimdi nuk un meşhur sulugundan aldım gelsin bakalım deneyeceğiz :)