Momsbabyy Anneler Un Helvası tarifi istiyorum ama böyle katı değil de hafif kremamsı gibi yani biraz cıvık😂 umarım anlatabildim acayip aşeriyorum internetteki tariflere de güvenemedim istediğim gibi olmaz diye🤪 Var mı şöyle denenmiş güzel tarifleriniz🥰🤩
Med Momsbabyy nefis yemek tariflerinin var youtube da ilk sırada,ben hep onu yaparım çok güzel oluyor
Brsnysr Momsbabyy Yapicaginiz tarifte sütü ve su yu bı tık fazla koyarsanız dediğiniz gibi yumuşak olur öyle yaparım ben sert sevmem bende
UraSsmom Momsbabyy Bende aşermiştim bi gece yarısı nefis yemek tariflerinden yapmıştım enfes olmuştu, ben genelde ordan bakarım birebir tarifleri hep tutar 🤤
Pembekurdela Momsbabyy ben yağını fazla kullanıyorum. Diğer malzemeleri internette nasıl yazıyorsa ona göre kullanıyorum. Nefis yemek tariflerinden yapıyorum ben yağını biraz fazla kullanınca aynı öyle dediğin gibi krema gibi yumuşacık oluyor.
Yunusemreveannesi Valla canim ben hep internetten bakalrim hepte tutar sen İnternete guven:)nefis yemek tariflerine bak
Brsnysr Momsbabyy mutfak deneme yanılma az ondan az bundan derken tarifler öyle öyle çıkıyor bide ben pek tariflere sadık kalamam çünkü damak tadı farklı olur herkesin mutlaka oynarım accuk
Brsnysr Momsbabyy 1 SB un ½ SB sıvıyağ az da tere yağ Az da fıstık (biz böyle sevioz) 1 SB şeker 1 SB su Suyunu az tutarsan katı biraz daha eklersen yumuşak benim yıllardır ki tarifim bu