Askkokuluyavrum Merhaba arkadaşlar happymom kullanıyorum 6 aylık hamileyim fakat gebelik sekerim çıktı Ve çok korkuyorum gebelik şekeri olup sorun yaşayan ya da yaşadıklarını benimle paylaşabilecek olan var mi ? İyice strese giriyorum zaman geçmiyor mafoluyorum 😔
KaSeAy Askkokuluyavrum ✋🏼 Bende çıkmıştı diyetisyene gittim ilk zamanlar yediklerime cok dikkat ettim ama sonlara doğru canm ne isterse yedim cok sükür bir sorun olmadı bebegin saglıgı ile alakalı. Üzüntünü anlıyorm ben de cok korkmustm ama yediklerine dikkat etmeni söylüyor doktorlar. Genelde de bişy cıkmıyor için rahat olsun . hayırlısıyla kucagına alırsn inş
Nazliim Askkokuluyavrum bende de gebelik şekeri vardı ve son bir ay insülin tedavisi gördüm. 38. haftada sezaryenle doğum yaptım bebeğimde sağlıklı çok şükür. Kafana takma canım yediklerine dikkat et
MasalMavi Askkokuluyavrum benim vardı 6. Ayda başladı insülin kullanmak zorunda kaldım ve düzenli diyet yaptım doğuma kadar şükür kızım 2+25 günlük hiç sorunumuz yok hatta kızım 3,600 grm doğdu 🙏🏽 38. Haftada ama şekerin en önemli geçme sebebi diyet ve halen emzirdiğim halde düznli yer içerim hiç kafana takma acil şifalar 🙏🏽
hulyaakin Askkokuluyavrum gebelik şekerim ve tek damarda direnç vardı buna ek olarak plasentada kireçlenmem normalden erken olarak 30.haftada başlamıştım yediklerime içtiklerime dikkat ettim bol su içtim mutlaka ama mutlaka şeker içermeyen meyve(elma armut vb) ve badem ceviz fındık gibi kuruyemişlerin çiğ hallerini ara öğün olarak tüketmeye çalış.ben bu kadar şey varken erken doğururun diye beklerken 41+4'te 10 saatlik suni sancının ardından açılmam olmadığı için sezeryanle doğurdum.içini ferah tut kontrollerini aksatma sorunsuz doğurursun sende.
Askkokuluyavrum Burada Doğum yapmış annelerden bilgi almak icin bulunuyorum lütfen yaşayanlar bilgi verebilir mi ? Bebegi şeker hastası olarak doğan ya da kendisinde kalıcı olarak hastalık devam etti mi herkes birşey diyor
Askkokuluyavrum [silindi] çok geçmiş olsun öncelikle sağlıklı omur diliyorum sizlere bebeğinize geçen herhangi bir şey oldu mu şekerle ilgili ya da Doğum da bir sorun yaşadınız mi
[silindi] Askkokuluyavrum benim ekstra rahim damar direncim vardı çift taraflı bundan dolayı doğum kilomuz düşüktü. sezaryenle doğum yaptım buna bağlı yaş akciğer oluştu 4 gün küvezde kaldık. şekerden mi yoksa küvez tedavisinden mi bilemiyorum ama hipoglisemi yaşadı oğlum sadece şuan şekeri normal
Askkokuluyavrum [silindi] çok geçmiş olsun sizlere de sağlık herşeyin basında geliyor Herkese sağlık diliyorum
[silindi] diyetinize dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız. gastasyonel diyabet evet ciddi bir durum ve artık çok gebede rastlanıyor.
Askkokuluyavrum MasalMavi çok teşekkür ederim canım suan düzeldi sekerim çok şükür 3. Gün diyet sonunda değerlerim normale döndü gibi bugün sabah açlık 84 tokluk 124 çıktı çok yüksek bi değer degil gibi 10. Günün sonunda kontrolümüz var insAllah güzel haberler alırız
Askkokuluyavrum MasalMavi diyete devam ettiğim müddetçe bir sorun olmayacağına inanıyorum Evladıma bir hastalık geçmesin sağlık sorunu yaşamasın tek temennim o Rabbimden
MasalMavi Askkokuluyavrum hadi bismillah 😊 devam et birde tavsiyem genelde kendine 1 şt su yap içine tarçın at 1 tane öylece iç sürekli ben öylede yaptm yada bol yoğurtla yiyerekte atlatabilirsin ara öğünde
MasalMavi Askkokuluyavrum bebeğin için hiç düşünme allahın izniyle öyle sağlıklı oluyolar ki hiç bişeyde olmuyo şükürler olsun 🙏🏽
MasalMavi Askkokuluyavrum bebeğin için hiç düşünme allahın izniyle öyle sağlıklı oluyolar ki hiç bişeyde olmuyo şükürler olsun 🙏🏽
Mavilimorlu Askkokuluyavrum iyi günler benim de gebelik şekerim vardı. Diyet yaptım dikkat ettim. Doğumla birlikte şeker kayboldu. Bebeğim 4 aylık grçen hafta bi tahlil yaptırdım. Şeker için. Çok iyi ortalama bi değer çıktı. Hamileyken dikkat de etsem 180 i aşağı inmiyordu bazen. Şimdi bebeğime süt olsun diye tatlılardan da tüketmeme rağmen 90 larda çıktı değer.