Taftafgiller Kizlar 8 aylik bi kizim var . Kilo alimi vs hep iyi . Ama bi kac gundur cisli bezi daha az dolu aliyorum tam doldurmuyo acaba doymuyo mu ? Ek gidada doyumluk zamana gecmeye baslasim anne sütü hala ana öğün. Sizce nedir 😖
Obsesifk Taftafgiller beslenmesi aynı ama çişi azsa buna huysuzluk ve ateşte eşlik ederse belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Ama tabi hemen kötüyü düşünmeyelim havalar ısındı su vücuttan artık terlede atılıyor yazın çişte azalma normal🙂
Sltn Taftafgiller ek gıdaya gectiginiz için Cisli bez artık kriter değil. Bizde 9 aylık olduk ana öğün hala anne sütü yeni yeni öğün artirdim sürekli teklif edin yicekleri eline verin yemiyorsa ve emmede azalma varsa ya disya da hastalık olabilir.birde su verin her seferinde azda olsa içsin.
Taftafgiller Obsesifk Beslenmesi aynı ates filan yok huysuzluk var ama ustteki dişler geliyo ondandir diyr düşünüyorum tesekkur ederm🤗
Taftafgiller Obsesifk Idrar yolu enfeksiyonu için çişin renginde değişiklik olmaz mi daha koyu veya kokulu
Taftafgiller Sltn Ya istahi güzel gunde 3 ogun ekvgida veriyorum karnını doyuruyorum en az 15 tatli kaşığı yiyor blw yontemini de uyguluyorum . Sutum bu zamana kadar hep yeterli gelmisti hala ayni cok geliyo ama kizim mi doymuto bilemedim ki fazla emzirincede kusuyo
Sltn Taftafgiller doyuyordu şimdi katı gıdaya geçti ya eskisi gibi cisli bezi olmaz.bol su ver hem enfeksiyon riskini azaltır hem kabiz olmaz.aC olsa ağlar artık büyüdüler açıkinca ağlıyor mesela bizim kiz.
Sltn Taftafgiller rica ederim ne demek aç olduğunu düşündüğünüz yerde meme verirsiniz zaten toksa emmez😊