Busraa3535 4 aylık kızım alt dudagını emiyor. Bu yuzden morarmıs olabilir mi Bazı bebeklerde dudak emme oluyormus. Dudakları morarınca beni korku saldı bugun 😔🤦♀️
Merve Busraa3535 benim kızımda emerdi alt dudağı ama öyle morarana kadar değil. Doktor normal demişti
Busraa3535 Koala06, morluk olfumu hiç İnternet den baktım morluk kalple alakalı bebeklerde diyor Acaba emerek mi morarrttı anlayamdm😪
Busraa3535 123_lutfiye morluk olfumu hiç İnternet den baktım morluk kalple alakalı bebeklerde diyor Acaba emerek mi morarrttı anlayamdm😪
Koala06 Busraa3535 Emerek morartmıştır kuzenimde öyleydi ama o büyüktü 2 3 yaşlarındaydı hatta eme eme tahriş edip yara yapmıştı dudağını. Benimki morartmadı kuzum kendi aklına gelince yapıyor dikkatini dağıtıyorum hep birşeylerle
Koala06 Busraa3535 İnternete bakma kuzum adamı mezara sokar onlar boşver birşey olmaz alışkanlık olmuştur zamanla bırakır sen dikkatini dağıt o esnada oyuncakla vs
Lilababymom Busraa3535 benimki de emiyordu suan 8 buçuk aylık sizin postunuzu görünce artık emmedigini farkettim 🤣 öyle morarma falan olmadi hic ama belki sizinki daha çok yapıyordur ondan olmuştur
Busraa3535 Lilababymom Ben de morluk görünce korktum açıkçası acaba emerek mi morarttı ya da anlık bir şey dudağı nasıl morardı korktum
Busraa3535 Minikoalamm işte diş olabilir diye düşünüyorum ben de ama dudakta morluk olunca korktum bir gün içinde morluk kayboldu acaba kendisi emerek morluk yaptıysa bir gün içinde kaybolur mu morluk yoksa o morluk içten gelen farklı bir şey miydi anlık aklımda soru işareti kaldı
Busraa3535 mom726272 Evet öyle okudum işte dudak morarınca korku oldu ben de bir gün içinde morluk geçti emse morluk hemen geçer miydi 1 gün içinde