Irmak06- Merhaba bebeğim 4 ay 22 günlük günde ortalama 7 kere 5 dakika emiyor bu normal mi sizin bebekleriniz kaç dakika kaç kez emiyor
Koala06 Irmak06- Benimkide 5 dk emer bırakırdı ama kilosunda sıkıntı olmado. Doktor da o 5 dk da alır alcağını demişti bende zorlamadım tabi bizim emme sıklığımız çoktu yarım saatte bi memedeydi 5 dk emip bırakırdı
Leylazra Irmak06- bebekler büyüdükçe cekim gücü arttığı için çabuk göğüsü boşaltıp karınlarını doyururlar.Normal cnm
Irmak06- Koala06 takip etmeye başladım 4 5 adet çıkıyor günlük o halde biraz akışına bırakayım Allah sonumuzu hayır etsin teşekkürler canım 🙏🏻😊
61arzu 3 saatte bir mama veriyorum ama öncesinde mutlaka emziriyorum ve sonrasında emmmeden uyumuyor son zamanlar da değişti meme istiyor ama almıyor kavga döğüş zorla alıyoruz
Irmak06- 61arzu akisina bırakmak gerekiyor demek ki çok kafaya takiyorum ben doymuyor diye ama hayırlısı olsun hepimiz icin 🙏🏻
61arzu Irmak06- aynen aynen ben sütüm gelsin diye neler yapıyordum litlerce su maltana kuru yemiş VS gene aynıydı ama şimdi akışıba bıraktım oluyor birşeyler işte 😂😂😂😂
61arzu Irmak06- moralini bozma inan bak ben böyle sağa sağa bir hal olurdum cıkan süt 5 6 cc sen düşün yani cocuk eme eme şimdi maşallah tamamen doyurmaya yetmesede mama altı atıştırmalık oluyoruz 😂😂😂😂😂
61arzu Devrimasaf ben mamayı 90 yapıyorum ama öncesinde ve sonrasında mutlaka emziriyorum istisnasız cok mühim birşey olmadıkça direk mama vermiyorum ama biz sonradan başladık memeye bu kadar