AysegulSura Merhaba adetim üç gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı bir kaç damla lekelenme oldu geçti hamile olabilir miyim
Rojdaa AysegulSura Merhaba benim de 5 gündür gecikti hatta post açtım geçen gün benmde hafif lekelenme oldu cuma günü ve hâlâ da hiç birşey yok kan testi verdim sonuçları bekliyorum
Pembekurdela AysegulSura bence bir kan testi yaptır. En garanti o benimde geçenlerde 3 gün gecikti ama 4. Gün oldum o yüzden test vermemiştim.
Gmze1998 AysegulSura 1 sene boyunca adet duzensizligi oluyor doğumdan sonra bneim 1 ay yoktu kan tahlili verdim demir eksikligi dedi ondan gelmemis herşeyi bebeğe yormayalim
taze1annee Bi kan testi yaptırın benmde hep negatif çıkıyordu ama kan testinde gebelik çıkmıştı ve az kanamam olmuştu
AysegulSura taze1annee teşekkür ederim testim Düşük riski felan mı var ondan mı nagatif yoksa onunla alakası tok mudur
taze1annee AysegulSura yok hiç bi alakası yoktu adetimin gecikmesinden bi hafta sonra falan iki çizgi çıkmaya başladı. Doğum yaptım bebeğim 4 aylık düşük riski yaşamadım içiniz rahat olsun 🤗🌸
Rojdaa AysegulSura Canım kan tahlilim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım ama herhalde enfeksiyondandır ya da ne bileyim başka birseydendir
AysegulSura Hep_mi_uykusuz bilmiyorum ki Allah ne verirse kabülüm 10 aylık bir kızım var artık bakıcazz :))olursa sürpriz olur
AysegulSura Rojdaa canım sizin yorumlarınızdan sonra ben kan verdim benimde negatif çıktı ben bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem sizde ihmal etmeyin dediğniz gbi enfeksiyonda olabilir başka birseyde doktora gitmekte fayda var geçmiş olsun ikimizide