Nejlavrl Utkucan yazik gercekten bizim surda yaptığımızı devlet nasil yapmaz ya toplasan kac cocuk var su turkiyede smalı ya biz halk olarak bisiler yapmaya calisirken ellerini atmamalri gercekten utanc verici
Zorundamiyim Utkucan bizimkiler kesin sonuç değil diye ilaçları karşılamadığını söylüyorlardı da ondan merak ettim. İyileşsin meleklerimiz🥰
Utkucan Zorundamiyim yani yüzde 5 Lil durum ekstra başka şeyler vardır belki ama ilacı alan çocukların iyileştiği gerçeği var
Utkucan mom726272 Lina var muzaffer bebek ve Ensar bebek var ensar ile muzafferin durumu çok ağır onlara el uzatmak lazım geç olmadan
Utkucan nurelem inşallah nya muzaffer bebek var onun durumu çok ağır destek olun ona lütfen o çocuğuda kurtaralım bir şekilde
Esmece Utkucan Allahım kimseyi kimseye muhtaç edecek kadar çaresiz bırakma Rabbim ne kadar hasta var ise hepsini sağlığına kavustur Ne kadar çok sevindim anlatamam Allah gözü yaşlı Annelere acıdı şükürler olsun
zmerves Utkucan çok mutlu oldum. İlk gördüğümde Haziran ayındaydık hem dua ettim hem de her ay bir miktar yardımcı olmaya çalıştım. Allah tüm bebeklere, çocuklara şifa versin. Güzel, üzüm gözlümüz artık hep gülecek inşallah ❤️
Utkucan zmerves Allah razı olsun sizden yaptığınız yardımlar kat kat geri dönsün inşallah bu günler hayal gibi geliyordu hepimize ama oldu başka sma lı çocuklardanda elinizi çekmeyin ne olur muzaffer bebek var durumu ağır ne olur onada destek olun
Utkucan Mom727272 çok kısa zamanda yolcu sizlerden bu defada muzaffer bebek için destek bekliyorum sayfasını paylaşmanız bile çok önemli