Alyask Kızlar 10 buçuk aylık kızım keci sütü ve Pınar çocuk devam sütüne baslamalımıyım sulandırıp yoksa 1 yasını bekleyeyım mı ? Sız verıyomusunuz veya verdınız mı ?
Deletedmom115 Alyask 11 aylık doktor kontrolüyle ile pınar devam sütüne başladık ben buna bike az su katıyorum inek sütü tercih ederseniz kesinlikle ilk etapta sulandırıp verin ama bana kalırsa süte başlamadan önce doktorunuzla konuşun
Melissenay Alyask benim bebeğim 6 aylık ben keçi sütünü verdim bebekler için en kolay sindirmesi kolay keçi sütü. inek sütü verme . Keçi sütünüde yarı suyla karıştırıp içiriyosun ben keçi sütünden yoğurt ve çökelekte yaptım öyle deneyebilirsin
Balpoyrazefe Alyask kuzum 1 yaşı bekle doğru , Çünkü alerji oranı yüksek biliyosun inek sütü vs Biraz daha zaman geçsin de basla bişey kalmamış zaten kuzucugumun yaşına 💕🎈
Alyask Jelibon ya aslında ben vermıcem de annem kayınvalıdem bız hep verdık kemıklerı gelısır ver dıye dır dır basımın etını yıyolar oyuzden kararsız kaldım dr randevumuza da var daha burdan bılgı alayım dedım
Alyask @Nseyma bı bakarmısınız acaba ?? Bır de bebegım bogazı kızarmıs atesı de vardı antıbıyotık kullandık bugün 5. Gün hastalıgı da gectı ve dokunmuş galıba vucudunda kızarıklık oldu sımdı bıraksam ılacı acaba tekrarlarmı hastalık?bıtırmelımıyım?
Nseyma Alyask döküntüleri ilaca karşı da olabilir, fakat geçirdiği enfeksiyona bağlı da olabilir. Her 2 durumda da 5 güne tamamlamış, ateşi devam etmiyorsa şayet alerji ihtimalinden dolayı kesebilirsiniz.
Nseyma Alyask döküntüleri ilaca karşı da olabilir, fakat geçirdiği enfeksiyona bağlı da olabilir. Her 2 durumda da 5 güne tamamlamış, ateşi devam etmiyorsa şayet alerji ihtimalinden dolayı kesebilirsiniz.