anayimbenn Catlakbiranne ayyyy hayırlı olsun Allah yardımcın olsun benimde bebeğim 4.5 aylık içim bir tuhaf oldu. Normal mi sezaryan mı doğum yapmıştınız
Haticekkbkr Catlakbiranne Allah yardımcınız olsun, prezervatif kullanırken geri çekilme de şart diye düşünüyorum, diğer türlü riskli sizin de başınıza geldiği gibi.
Kahveliseker Catlakbiranne yaşayacak günü varmış bebeginizin insallah saglikla gelir üzülmeyin allah kuluna taşıyamayacağı yük vermez derler guzel guzel beraberce buyur bebekleriniz☺️
mavilimor Catlakbiranne doktor muayeneni sıkı takip etmeni öneriyorum. Bebeğim 5 aylıkken bizde korunmamıza rağmen hamile kaldım ve şiddetli bir düşük yaşadım. Kan uyuşmazlığı da vardı apar topar acil kürtaja alındım. Sanırım rahim daha kendini toparlamadığı için oldu. O yüzden bence doktora gidin takipli olun.
Adamelis12 Annevebebek evet maalesef 1 saniye bile şaşmaz asla kendimde sağlıkçıyım zaten ama olunca oluyo işte 🤷🏻♀️
1ElisBetul Haticekkbkr hayır sürekli kullanılması gerekenlerden kadın doğum uzmanıniza danışabilirsiniz. Emziren annelerin rahatlıkla kullanabileceği doğum kontrol yöntemidir.internetten de arastirabilirsiniz
arzuu-52 Catlakbiranne of böyle şeyler okudukça korkuyorum 🤦♀️ Bizde geçen öyle bi kaza yaşadık yırtılmış malesef 🤦♀️ Ve ben şuan reglimi 4 gözle bekliyorum 😒 10 aylık da bi kızım var 🤦♀️
Haticekkbkr 1ElisBetul vücuda etkisi olabilecek şeyler pek düşünmedim canım açıkçası. Spiral hap ne bilim bana çok sağlıklı gelmiyor. Prezervatif en güzeli, en doğalı. Bı de geri çekilme yapılırsa baya garantili bı yöntem diye düşünüyorum
selambensid Catlakbiranne benimde kızım 7 aylık bende hamile olduğumu öğrendim şoku atlattım doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi. İçini ferah tut