Catlakbiranne 4.5 aylık çocuğum var ve bugün hamile olduğumu öğrendim korunuyorduk 😔 Dondum kaldım tavsiyeleriniz neler yaşayan var mı ?
Rojdaa Catlakbiranne Öncelikle gözünüz aydın, olsun üzülmeyin içinizi ferah tutun, sıkıntı yapmayın rabbim elbet yardım eder. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Equinox Catlakbiranne prezervatif kullanırken hamile kalmak imkansız bence nasıl olmuş acaba yırtıldı falan mı
Anneyim_35 Equinox maalesef bende bebeğim 4 aylıkken hamile kaldım prezervatif le farketmedim ama delik çıkmış olabilir
1prens_annesi Equinox yırtılması durumda da fark edilir bence ya benimde başıma gelmişti çünkü 🤦♀️ ertesi gün hapi ile ucuz atlatmıştim
dml2703 Catlakbiranne ben 3 ay bebeğim varken 1 aylık hamileydim şuan 5 aylık oldu gebeliğim çok şükür güzel ilerliyor kendimi güçlü görüyorum rabbim kolaylığını verir hem zihnen hem fiziksel sen sadece zor olarak görme gerisi hallolur canım benim 😊🌸
AkileUgurDefne GoGirl iliskinin sonuna doğru takiyor olabilirler.🤞 Yada kontrol etmiyorlar ilişki sonunda yırtık mi değil mi diye.🤷
Koala06 Catlakbiranne Bizde öyle korunuyoruz ve adetim gecikti test yaptım negatif valla diken üstündeyim🤦♀️ hayırlı olsun tatlım ilki normal doğummuydu
Adamelis12 Catlakbiranne tek korunma yöntemi maalesef yeterli olmuyor 🙄 prez.+ hapla hamile kaldım ikinciye 🙄 şimdi biri 19 biri 4 aylık 🤷🏻♀️☺️
Annevebebek Adamelis12 ayy demeyin ya hapla korunuyorum bende korktum bı an nasıl oldu öyle düzenli içiyormuydunuz