Prettywoman91 Umay123 genellikle egzama ırsi oluyor. Aileden birinde varsa. Ama kesin egzamamı onu belirlemek lazım sizin yedikleriniz tetikler domates vs gibi.
ErkekkAnnesii Umay123 besin alerjisinden de olabilir ırside olabilir yani cilt kuruluğu tetikleyen şeyler şampuan yünlü kıyafetler salya gibi bunlarda etkiler oğlumda vardı egzama
BernaR Umay123 egzama nasıl oluyor sadece yüz de mi vücutta da oluyor mu benim de bebeğimin yüzünde geçmeyen kırmızı kırmızı lekeler var egzama mi acaba
Umay123 Prettywoman91 evet bende de egzama oluyor. Doktora götürdüm o söyledi egzama diye. Krem verdi tekrarlarsa gel dedi ama ben covid olduğum için gidemedim size danışayım dedim.
Umay123 Nilunas benim kızıma da doktor krem verdi ama sürmedikçe tekrarlıyor. Ayrıca nemlendirici de sürüyorum
E_doga Benim de kızımın ayaklarında çıktı. Pazartesi kontrole gittiğimizde doktor krem verdi.Coresatin ve mustela ile de nemlendiriyorum bakalım geçecek mi. Nedenini bilmiyoruz henüz
Prettywoman91 Umay123 canım o iyileşebilen birşey değil sadece semptomları hafifletebilirsin kremler ile. Beslenmene de dikkat et sütünden ona geçmesin.
Nilunas Umay123 doktor geçmezse besin alerjisinden şüphelenmemiz gerekir demişti tekrar gittiniz mi doktora
Prettywoman91 Umay123 asitli şeyler, süt, yumurta, yer fıstığı, buğday, fındık, soya, balık ve kabuklu deniz ürünleri egzamayı tetikleyebilir. test yaptırmak lazım aslında ama siz bunlara bi dikkat edin. Doktora sorarsınız alerji testini
Umay123 Nilunas tekrar gidicem de şu an karantinadayım. Bana da öyle söylemişti geçmezse gel diye. Korona oldum ben o süreçte tekrarladı henüz gidemiyorum