birtutamsac Sirinbusra ister istemez düşükten alıyolar bozdururken altın kadar fark olmasa da dolar euro da da alış satış fiyatı farklıdır
limonlukarpuzzz Sirinbusra altin uzun vadede iyidir dolar kisa vadede kazanç getirir.. Uzun vadede tutacaksaniz altin kisa vadede tutacaksaniz dolar.. Ama şuan dolar euro piyasasi alinacak gibi değil.. Satis yaparken altin kadar fark olmuyor arasinda..
Serife00 Alış satış fiyatı farklı ama ekran da yazan ne ise o. ama altın alırken 820 diyor, bozarken 800 dövizde o kadar fark atmıyor.
Sirinbusra Serife00 Altin aldım ama dediğiniz gibi alış satış ta baya bir fark oluyor dolar hiç almadim alsam nasıl olur zarar edrmiyim
Sirinbusra birtutamsac Ya şimdi altinmi dolarmi almak karlı . Dolar hiç almadım satarken zarar edermiyim
birtutamsac Sirinbusra hiç bilmiyorum düşerse hepsinden zarar edersiniz, ileri dönük alacaksanız ikisinden de her türlü kar edersiniz
Serife00 Sirinbusra uzun vadenin garantisi yok bir bakıyorsun 8 oluyor bir bakıyorsun 9 TL oluyor ama altına nazaran yine iyi şuan çeyrek 855 oldu sabah 840 idi
Sirinbusra Serife00 Altin daha yusselir mi acaba . Önceden 600 liralik çeyreğe çok yükselmiş derdik. Şimdi yüksek diyoruz ama ilerde iyiki almışım demek istiyorum ama emin olamiyorum
Sirinbusra limonlukarpuzzz Zaten hiç dolar almadım alırsam kuyumcudan alirim kuyumcuda yükseldiği zaman dolar almiyormus bazilari
limonlukarpuzzz Sirinbusra banka hesaolarinizdan yapmaniz daha mantikli onlarda makas araliği dusuk oluyor kuyumcular fazla uyaniklar.
Sirinbusra Serife00 İste yarın oburgun ya çeyrek 850 lirayken ne kadar ucuzmus dermiyiz diyorum. Çeyrek 1000 lira olacak diyenler var
Serife00 Sirinbusra şimdiden diyoruz işte 🤭 zamanında 4 çeyrek aldığımız paraya şimdi tek çeyreği bırak gram bile alamıyoruz