Gokcenur34 Kızlarrr müjde becerdim artık sallanmak bile istemiyordu çok ağlıyordu uykuya dalcağı zaman şimdi sallamadan sadece yanına yatıp nini açıyorum dalıyor uykuyaaa çok güzel deneyin derim mükemmel rahatlık 4 ay 10 günlük bebişim
Defne0111 Gokcenur34 sadece ninniye mi uyuyor kurban olim aydınlat beni ayakta da değil ana kucağında sallanıyor artık onda bile dönüyor bırakmam lazım
Cannne Gokcenur34 benim bebeğimde 4 ay 7 günlük gündüz uyku süresi ne kadar acaba yarım saat anca uyuyor bebeğim bende uyku eğitimi vermek istiyorumda
Gokcenur34 Defne0111 @SvdnrA ceyhunun_annesi kızkar önce 1-2 gün uyku saatlerini takip edin kaçta uyuyor ne kadar uyuyor sonra öğrendikten sonra o saate gelince yatağa koyun nini açın yanına yatın ve göbeğine piş piş yapın ilk başlar zorlanıcak ağlıcak kucağınıza almadan sakinleştirin devam edin inat çok önemli inat edin hem sizin için ve onun için çok güzel birşey olucak onu bilin ona göre kendinize güvenin ve girin bu işe yarı yoldan dönecekseniz girmeyin çünkü ilk başlar zor olucak
ceyhunun_annesi Gokcenur34 teşekkür ederim insaalah bi yerden başlamam lazım umarım biz dr de ise yarar
Gokcenur34 Cannne benim gündü uyku sürem 45 dk 3 uyku 15 dk şekerleme toplam 4 uyku olarak en son uykusunu 19.30 da yapıyorum 8 olmadan kalkıyor saat 21.30 gece uykusuna geçiş şeklinde yapıyorum
Gokcenur34 Cannne 3-4 kez kalkıyor ben yatarak emziriyorum beraber uyuyoruz bana dokunmuyor kalkması pek açıkcası sabah 10 da tam uyanıyor zaten
Cannne Gokcenur34 teşekkür ederim 😊bizim gündüz uyku süremiz geceyide etkiledide düzen oluşturabilirsem inşallah🙏🏻
Gokcenur34 Cannne saat belirleyerek 4 uykudan oluştur son uyku şekerleme yap çok uyuyorsa uyandır az uyuyorda uyandığında uykuya daldırmaya çalış
Maya1 Kızlar.ben de doğduğundan beri yanina yatıp şarkı soyleyerek uyutuyorum. Durmaz ve ağlarsa kucagima alip oldugum yerde sakinleştirip tekrar yatiriyorum. Taaki uyuyana kadar. Biraz da pis pis yapiyorum uyuyo
Bao Gokcenur34 belki bu azalmış halidir😊 ya da atak döneminde olabilir bebeğiniz bilemiyorum. Ben kendi tecrübelerimden ve tecrübelerimi paylaştığım insanların dönüşlerinden faydalanarak yazıyorum. Mesela bir tecrübe ve araştırma sonucu öğrendğim bilgiyi daha paylaşayım sizle. Uyku güvenli bağlanmayla doğrudan ilgili bir şey. Bebek psikolojik anlamda ne kadar sağlıklıysa uykuları o kadar düzenli oluyor. Annenin stresi mesela aşırı önemli.
Cannne Gokcenur34 yanlış yazmışım 5 ay 7 günlüğüz yazıcaktım 🙈 fark ediyormu gündüz uyku süresi acaba kaç uyku yapmalı
Gokcenur34 Cannne hayır yine uyku saati aralığı en gazla 2.5 saat olmalı oda en fazla normali 2 saat zaten uyku cetvelleri var nette yazıyor benim bildiğim bu şekilde bacım😂😂