Birdertlianne Bebeğim 11 aylık oldu ama ne yapsam dinlemiyor çok bağırmaya başladım çok üzülüyorum sizler nasıl baş ediyorsunuz yapma etme nasıl alıştırdınız hiç bir eğitim veremiyorum sıkılıyor oyun oynamıyor gidiyor kafasına göre herşeyi dağıtıyor
squirtle Birdertlianne şöyle sesinizi yükselttiğinde sizi daha iyi anlıyor anlamına gelmiyor biz şöyle yapıyoruz örneğin çekmeceyi açmaması gerekiyor bıçak var sercan hayır orada bıçaklar var orayı açmamalısın diyip elimizle hayır yapıp gülmüyoruz .. bu şekilde çoğu yasak yeri bilip gitmez.. şimdi yeni bi ortamda bnm yada kayınvalidemin gözüne bakar biz gülersek gidip açar yoksa gitmez .. tabiki bebekler robot değil her zaman bu kadar toz pembe olmuyor😅o zamanda hayır dedim annecim hadi bu oyuncaklarınla oyna diyip alıyorum ordan
Woody Birdertlianne normal öyle olmasi O dönem sürekli çekmeceler bosaltiyordu. Mutfakta yatak odasinda ona çekmece ayırdım. Surekli indir boşalt karistir yapınca rahat rahat ilgisini cekmemeye basladi. Çok kısıtlamayin. Evi ona uygun hale getirin
Mom544154 Birdertlianne çekmeceleri ona göre düzenlemiştim. Tehlikeli şeyleri yukarı kaldırmıştım. Bağırmıyorum yapma demiyorum strese girer
Nohutannesi Birdertlianne çok normal. Keşfediyor. Ona zarar vermeyecek şeylere izin veriyorum ben. Çamaşırları dağıtmasının bir zararı yok mesela dağıtıyor. Sıkılıyorlar tüm gün evde aynı oyuncaklar, aynı kişiyle
151120 Erkek mi bebeğiniz benim de kızım da 11 aylık uyku konusunda çok sıkıntı yaşıyorum bende uyumak istemiyor bu ara kızmamak için bende elimden geleni yapıyorum ama bazen çileden çıkarıyor☺️
Birdertlianne 151120 erkek bizde zaten uykuda problem yaşamadığımız gün yok malesef gece sürekli kalkıyor yarım saatte bir emiyor ama gündüz durduramıyorum artık yapma dedikçe inadına gidiyor sanki her yere kilit taktım söküp atıyor ne yapacağımı şaşırdım artık 😔😔
151120 Hayır diyoruz el hareketiyle anlıyor gerçi bazen onu da oyun haline getiriyor ama bu sefer ses tonu yükseltiyorum bastırarak söylüyorum daha küçükler ama bana kalırsa çok dinleyecek durumda değiller çoğu söylediğimizi anlamıyorlar zaten
Birdertlianne 151120 ben ona hayır diye elimle işaret yapınca oda bana yapıp dönüyor aynısını yapıyor
Birdertlianne squirtle söylediklerinizi yapıyorum ama dönüp bakmıyor bile hayır demekten dilimde tüy bitti valla
squirtle Birdertlianne umursamıyor olabilir artık o zamanda bağırmak yerine göz hizasına inmenizi tavsiye ederm☺️