Bogaannesi Anneler kizimin 1 haftadır gecmeyen tıkanıklık ve burun akıntısı vardı. Coldmix damla yakasına veya yorganina damlatılıyor burnu aciliyor evet ama doktorumuz astım bronşit yapar dedi. Kullanan annişler varsa kullanmayın 🙏🥰
Deletedmom4440 Bogaannesi almayı düşünüyordum iyi ki gördüm bu postu serum fizyolojiğe devam diyelim 😂
Cheddar Bogaannesi evet bizim doktorda kesinlikle kullanmayın demişti. 1 haftadır hasta canımız çıktı ama sonunda doğal yollardan hallettik
Bogaannesi Deletedmom4440 serum fizyolejik burnu nemli tutuyormus bende 1 haftadir onu kullaniyorum bugun goturdum iste o sadce burnu nemli tutar tikanikligi acmaz dedi. Burun spreyi yazdi 1 tanede surup yazdi serum fizyolejige devam et onun zarari yok tuzlu su ama bebegin burnunun acmasini tikanikligin gecmesini bekleme dedi doktor. Gecen burda bir anne yazmisti coldmixi bende aldm gorup denedim hatta bi anneye de tavsiye ettm cok iyi geldi diye. Umarim oda gorur aldiysa kullanmayi birakir. Sizde almayin gecmis olsun 🥰
Melooo Bogaannesi ay birde onların çakmaları var piyasada bende kullanıyorum ama kendim için şişeler arasında farkı görünce anladım