Yunusasaf Resim eklemek istiyorum ekleyemiyorum bebeğimin süt alerjisi var bir hafta oldu ağzıma sütle ilgili hiç bir şey girmedi ama hala kakaksinda kan var napacam ben ya
Aabt112 Yunusasaf 1 hafta az bir süre en az 20 gün bekleyın bırde bu alerji diyetı cok dıkkat edılmesı gereken birsey içerik okuyun ve mutlaka paketlı seylerden uzak durun birde capraz alerjen tiskinden dolayı genellıkle dana etı de yenmıyor ben onuda tüketmıyorum
Tugce Yunusasaf dana eti, keçi sütü, margarin, ketçap bazı markaların yulafları bunları da kesmeniz lazım. Ve 2 haftadan önce sonuç beklemeyin
Yunusasaf Başına gelen varsa lütfen yazsın doktorum 3 haftada geçer kan dedi ama duramıyorum resim ekleyemiyorum burayada
Yunusasaf Aabt112 evet bende tüketmiyorum hiç bir şey yemiyorum paketli gıda herşeye dikkat ediyorum ama kan hala geldikçe üzülüyorum elimden hiç bişey gelmiyo
Yunusasaf Tugce evet hiç birini yemiyorum herşeye çok dikkat ediyorum bir hafta daha bekleyeyim bakım doktorda bağırsakları 3 haftada normale dönecek dedi
Elfsev Benim kizimda da yeni süt alerjisi çıktı süt ürünleri dana eti yemiyorum kanda azalma olmamıştı yumurtayı da kestim azaldı başka bir şeye var demek ki alerjisi. Doktor 1 haftada kan azalarak geçer demisti
Yunusasaf Elfsev yaa bende yumurtayı kestim canım hatta domatesten bile şüpelendim onuda kestim başka alerjik ne olabilir ki artık yemek yemeye korkar oldum valla
Tugce Yunusasaf benimkinin kakadaki gizli kanı gidene kadar kesilmedik bir şeyim kalmadı. İnşallah sizinki sadece inek sütü ve benzer proteinleridir
Elfsev Yunusasaf her bünyede farklıymış kiminde susam tahin pekmez falanda alerji yapmış yediklerinin hepsini liste yap günlük bir kaç gündür yediklerinden yeme fark ederse o besin alerji yapıyordur
Aabt112 Canım kendını uzme bılıyorum insan uzuluyor benımkıde tam duzelmıs degıl ılla alerjı uzmanı olmasına gerek yok cocuk gastroentorolojıyede gıdebılırsınız