Tugce Kızlar göğüslerim 3. Aya girdiğimizden beri yumoş yumoş, gece harici sertleşmiyor. Merak ettiğim şey göğsün terbiye olması nasıl bir şey ve ne zaman oluyor?
Minikyavrum755 Tugce 4 bucuk aylık oğlum benimde genelde yumusak arada sertleşiyor terbiye mi oldu anlamdım
Denizzz88 Tugce 5 aylık benimde şuan yumuşak ilk zamanlar taş gibi oluyodu şimdi gece sertleşiyor daha çok
Asyayse Tugce tam olarak anlattığın şey terbiye olması iste 😁 3. aydan snra genelde memeler yumuşar eskisi gibi i sert olmaz bebek emdikce üretim yapar boşuna kendini yormaz stoklamayi azaltır. ama bebeğin duyacağı sut her zaman üretilir emzirme devam.ettikce. sütünün azaldığını düşünüyorsan bebeğin emme süresi kisalmis olablir emme saat aralığı uzamış olablir. yada siz öyle sanabilirsiniz,
Tugce Minikyavrum755 ben de hiç anlamadım. Eskiden geceleri şapır şapır akardı. Şimdi geceleri %50 sertleşme, gündüz tam bir pamuk
Tugce Denizzz88 yumuşakken bebeğiniz rahatsızlık duyuyor mu? Benimki biraz öfkeleniyor gibi yapıyor ama zaten 1 haftadır ufak yollu bir reddimiz var
Tugce Asyayse bebeğim alerjik olduğu için türlü türlü huyu var inanın anlayamıyorum. Bazen tüm gün emmek ister doymamış gibi davranır(doyduğundan şüphem yok). Bazen 10 dakika emer bırakır. Anlamak güç. Geceleri ped koyardım damlardı. Şimdi hafif sert oluyor. Gündüz ise tamamen yumuşak hiç sertleşmiyor. Daha ileriki aylarda terbiye olacak sanıyordum. Teşekkür ederim 🤗
Denizzz88 Tugce bazen süt bitiyor herhalde çekip çekip bırakıyor sinir oluyo o zaman diğer memeye alıyorum ordan devam ediyor ama çok emmek istediği için yoksa doyurcak kadar çıkıyo süt az değil de benim oğlan işte sürekli emsin istiyor