Elifktrc Emzirmeme rağmen durum bu,bebeğim 2 aylık düzene biner mi yaşayan var mı aranızda?Daha doğrusu ben kakasını dışarı çıkarmakta zorlandığını düşünüyorum,sürekli ıkınıyor bir çabaya giriyor ama sonuç hüsran🥴
Kubravera Elifktrc benim bebeğimde bugün 2 aylık oldu. Son 2 haftadır bu şekilde bizim de. Doktor kontrolüne gittiğimde sordum , normal demişti
ozsez85 Elifktrc kızım 3 günde bir yapardı, 2 ay 25 günlüğüz ve artık düzene girdi. Mamasına günde 1 kez 1 çay kaşığı zeytinyağ koyuyorum ve poposunu bazen zeytinyağlı kulak çubuğu ile uyarıyorum, çok faydasını gördüm
kaganege Elifktrc ek gıdaya kadar hep kabızdı 10 gün yapmadıgı olurdu doktorum emzirilen bebeklerde normal demişti 1 haftadan sonra fitil veriyordu. Çok şükür ek gıda ya 6 aylıkken başladık ve kabızlık bitti. Sizinki 2 günde birmiş sıkılmayın normal🌸
asellinaaa21 Kubravera benımde tam ıkı aylık oldu son ıkı haftadr bzde aynıyız artı bde gaz sancılarmzda cabası
Kubravera asellinaaa21 evet bizim de sancılarımız var. Meme + mama gidiyoruz. Biberonu değiştirdim biraz da olsa gaz sancısını azalttık
Kubravera asellinaaa21 hemen hemen hepsini denedim. Hepsi gaz yaptı. Şuan Philips avent antikolik biberon kullanıyorum. 3 gün oldu , gaz sancısı azaldı çok şükür
Elifktrc Hepinize teşekkür ediyorum fikirleriniz bir nevi rahatlattı evet ben de tommee tımpee marka biberon aldım e bebekten çok memnunum gaz için iyi geldi bebeğime … Hepinize kolay gelsin